Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/dorader-paa-grillen/

Dorader på grillen

Indian sommer og perfekt vejr til at grille hele lækre dorader på grillen – grillet dorader er verdens nemmeste grillopskrift og man får det mest smørmøre fiskekød, man kan drømme om.

Og hvor er det da bare lækkert at det stadig er det lækreste grillvejr her i midten af september, perfekt til grillede fisk, kold hvidvin og sprøde salater

PT10M

Dorader på grill

2-4 pers.     10 min.
2-4 pers.
Ingredienser
  • 1 dorade fisk pr voksen
  • 1 øko citron
  • 2 kviste rosmarin
  • salt og peber
Udskriv opskrift
10 min.
Fremgangsmåde

Hvis vi skulle have gæster ville vi beregne 1 dorade pr voksen, men ellers deler vi alle fire bare to dorader og spiser lidt ekstra tilbehør til.

Tjek at de er renset af fiskehandleren, ellers rens dem grundigt. og rids derefter skindet på fisken med en skarp kniv.

Gnid doraderne med salt og peber, og riv lidt citronskal henover, som gerne gnides ned i ridserne. Kom halve eller kvarte citronskiver og rosmarinkviste i skindridserne og læg fiskene på en varm grill, hvor de grilles i 5-7 minutter på hver side