Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/aeggemuffins/

Æggemuffins

Æggemuffins er skønne til den hurtige morgenmad og til at have med i madpakken.

De lækre æggemuffins kan fint fryses ned, og skal blot tages op af fryseren, tø op natten over i køleskabet og kan evt lunes i ovnen inden de spises.

Man kan variere dem med forskelligt grønt alt efter sæson og skal det ikke nødvendigvis være en vegetarudgave, så er de også lækre med en smule finthakket god chorizo i æggemassen, det giver en skøn smag.

Prøv også: opskrift på bagt æg med avocado >>

PT20M

Æggemuffins

Tid i alt20 min.
Arbejdstid10 min.
Kan frysesJa
Antal12 stk.
Ingredienser
  • 300 g spinat, frosne, finthakket
  • 1 squash, groftrevet
  • 1 grøn peberfrugt, finthakket
  • 1 rødløg, finthakket
  • 50 g cheddar ost, groftrevet
  • 4 æg
  • 0,50 tsk rød chili, finthakket
  • 1 tsk salt
  • sort peber, friskkværnet
  • 2 spsk smør, til muffinsformene
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Tø spinat op i en gryde, og pres vandet fra gennem en sigte. Vrid også overskydende væde fra den groftrevet squash og bland alle ingredienserne sammen i en skål.

Fordel blandingen i en fast muffinsform med 12 rum, smurt med smør.

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 25-30 minutter.

Lad de nybagte æggemuffins køle en anelse af i formen, før de tages op og køles færdigt af på en rist.