Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/avocadosuppe/ Aftensmad Buffet, Efterår, Festmad, Forår, Forretter, Natmad, Nem Hverdagsmad, Nytår, Påskefrokost, Sommer, Suppe, Vegetar

Avocadosuppe

Avocadosuppe er en kølig og lækker suppe, som er perfekt til nem og hurtig aftensmad på en varm solskinsdag.

Suppen er både læskende og mættende, særligt hvis den serveres med et godt brød til.

Avocadosuppe kan fint serveres på en helt almindelig hverdagsaften, men den gør sig nu også godt til en lækker forret og som gæstemad.

Prøv også: min opskrift på kold gazpacho tomatsuppe >>

Avocadosuppe
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT2HPT10M2
Ingredienser
  • 2 avocado, uden sten og skal
  • 1 agurk, i grove stykker
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 6 dl grøntsagsbouillon, afkølet
  • 1 øko lime, fintrevet skal og saft
  • 0,50 tsk chiliflager
  • salt
  • sort peber
  • Til servering
  • 1 spsk græskarkerner
  • 1 spsk solsikkekerner
  • 1 spsk pinjekerner
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 øko lime, saft
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom avocado, agurk, koriander, hvidløg og grøntsags­bouillon i en blender og blend, til det er helt cremet og ensartet. Smag suppen til med salt, peber, limesaft og lidt friskrevet limeskal, samt chiliflager efter smag og behag.

Blend igen og sæt derefter suppen på køl i cirka 3 timer eller i fryseren i cirka 30­-40 minutter, til suppen er helt afkølet.

Rist græskarkerner, solsikkekerner og pinjekerner på en tør varm pande, til de lige akkurat tager en anelse farve. Server den iskolde suppe med frisk koriander, chiliflager, et dryp lime og et drys kerner.

4 personer, hvis forret