Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/avocadosuppe/

Avocadosuppe

Avocadosuppe er en kølig og lækker suppe, som er perfekt til nem og hurtig aftensmad på en varm solskinsdag. Suppen er både læskende og mættende, særligt hvis den serveres med et godt brød til.

Avocadosuppe kan fint serveres på en helt almindelig hverdagsaften, men den gør sig nu også godt til en lækker forret og som gæstemad – fx nu her hvor det snart er bededagsferie.
Drys evt et par friskpillede fjordrejer over suppen inden servering eller et dryp med en koriander olie (2 spsk olivenolie, der er blendet helt fint med 2 spsk finthakket frisk koriander).

Prøv også: min opskrift på kold gazpacho tomatsuppe >>

PT2H

Avocadosuppe

2 pers.    2 timer
2 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
2 timer
Fremgangsmåde

Kom avocado, agurk, koriander, hvidløg og grøntsagsboullion i en blender og blend til det er helt cremet og ensartet. Smag suppen til med salt, peber, limesaft og lidt friskrevet limeskal, samt chiliflager efter smag og behag.

Blend igen hurtigt og sæt derefter på køl i 2-3 timer (eller i fryseren i 30-40 min) til suppen er helt afkølet.

Rist græskarkerner, solsikkekerner og pinjekerner på en tør varm pande til de lige akkurat tager en anelse farve. Server den iskolde suppe med frisk koriander, chiliflager, et dryp lime og et drys nødder og kerner.

4 personer, hvis forret