Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokoladebrud-med-pistacie-og-lakrids/

Chokoladebrud med pistacie og lakrids

Specielt når det kommer til hvid chokolade, så synes jeg det er lidt svært at finde en super lækker én af slagsen. Faktisk var jeg ikke specielt vild med de helt lyse chokolader, før jeg smagte varianterne fra Valhrona og Amedei. For de smager simpelthen så aromatisk, med masser af fine noter af vanilje og sødmefyldt dybde i smagen. Så det er de to mærker jeg holder mig til, når det gælder den hvide chokolade. Det kan godt betale sig at give en lidt ekstra for den gode smag.

PT15M

Chokoladebrud med pistaciekerner og lakrids

140 g     15 min.
140 g
Ingredienser
  • 100 g hvid chokolade
  • 40 g afskallede pistaciekerner
  • 1 spsk rålakridspulver, jeg bruger den fra Johan Bülow
Udskriv opskrift
15 min.
Fremgangsmåde

Hak den hvide chokolade helt fint. Smelt den ene halvdel over et vandbad under omrøring. Når det er helt smeltet tages chokoladen af varmen og den anden halvdel røres straks i. Rør grundigt. Kom massen i et lille fad med bagepapir og hvor pistaciekernerne på forhånd er fordelt i. Drys med lakridspulver, mens chokoladen stadig er smeltet.

Bræk i mundrette stykker.