Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokoladebrud-med-pistacie-og-lakrids/

Chokoladebrud med pistacie og lakrids

Specielt når det kommer til hvid chokolade, så synes jeg det er lidt svært at finde en super lækker én af slagsen. Faktisk var jeg ikke specielt vild med de helt lyse chokolader, før jeg smagte varianterne fra Valhrona og Amedei. For de smager simpelthen så aromatisk, med masser af fine noter af vanilje og sødmefyldt dybde i smagen. Så det er de to mærker jeg holder mig til, når det gælder den hvide chokolade. Det kan godt betale sig at give en lidt ekstra for den gode smag.

PT60M

Chokoladebrud med pistaciekerner og lakrids

Tid i alt60 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed2 uger
Antal1 portion
Ingredienser
  • 100 g hvid chokolade, finthakket
  • 40 g pistaciekerner, afskallede
  • 1 spsk rålakridspulver
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Smelt den ene halvdel af chokoladen over et vandbad under omrøring.

Tag derefter af varmen og rør den andel halvdel chokolade i.

Kom chokoladen på bagepapir, drys med pistaciekernerne og lakridspulver.

Lad det størkne helt og bræk i mundrette stykker.