Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokoladebrud-med-pistacie-og-lakrids/

Hvid chokoladebrud med pistacie og lakrids

En af mine yndlingskonfekt er hvid chokoladebrud med pistacie og lakridsdrys.

En rigtig lækker hvid chokolade med aromatisk smag af vanilje og en sødmefyldt dybde i smagen, med sprøde pistaciekerner og den lækre rålakridspulver, som giver kant til smagen og det perfekte modspil til den søde chokolade.

Uhm! Det er lækkert. Både at lave som en konfekt i sig selv og som en genial måde at få brugt chokoladeoverskud fra konfekt mv.

Prøv også: opskrift på konfektstykker med nougat >>

PT60M

Hvid chokoladebrud med pistaciekerner og lakrids

Tid i alt60 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed2 uger
Antal1 portion
Ingredienser
  • 100 g hvid chokolade, finthakket
  • 40 g pistaciekerner uden salt
  • 1 spsk rålakridspulver
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Temperer den hvide chokolade og vend den med halvdelen af pistaciekerneerne.

Fordel chokoladen på et stykke bagepapir og drys med resten af pistaciekernerne og lakridspulver.

Lad det størkne helt og bræk eller skær i mundrette stykker.