Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/citrus-dessert-eller-snack/

Citrussalat

Citrussalat er en af mine favoritter i øjeblikket.

Vi spiser altid en masse citrusfrugter herhjemme i vintermånederne; mandariner, klementiner, grape og appelsiner. Friskt, sundt og lækkert og jeg har flere gange lavet sådan en lille tallerken fyldt med et udvalg citrusfrugter, hvor jeg har blandet de søde og de lidt bitre citrusfrugter. Til en citrussalat kan man bruge lige de frugter man har lyst til.

Citrussalat er en nem og sund lille aftenssnack, morgenmad, dessert eller hvornår nu man nu vil nyde den.

PT10min

Citrussalat

1 pers.    10 min
1 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
10 min
Fremgangsmåde

Skærer blot skrællen af, så alt det hvide ikke kommer med. Skærer derefter frugterne i skiver og pynter med fx hakkede mandler, pistaciekerner og lidt friske mynteblade – så er den smukt og enkelt serveret.