Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/dagens-snack-persille-pesto/

Persille Pesto

Persillepesto smager skønt som dip til gulerødder, agurker og andet grønt, på sandwich, på brød i stedet for smør, som dip eller som tilbehør til pasta.

Pesto med persille kan laves med både kruspersille og bredbladet persille. Den kan også varieres med andre frø, nødder og kerner i stedet for solsikkekerner.

Persillepesto kan holde sig i en uges tid på køl og hvis man laver store portioner, så kan det også sagtens fryses ned.

Prøv også: opskrift på klassisk pesto med basilikum >>

PT5M

Persillepesto

Tid i alt5 min.
Arbejdstid5 min.
Antal1 glas
Holdbarhed1 uge
Kan frysesJa
Ingredienser
  • 3 håndfulde persille, med stilk
  • 30 g solsikkekerner
  • 40 g parmesan
  • sort peber, friskkværnet
  • 0,5 fed hvidløg
  • 3 spsk olivenolie
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Hak persille, solsikkekerner, parmesan, peber og hvidløg på et skærebræt med en skarp kniv.

Smag den lækre persillepesto til med salt, peber og olivenolie efter behov.

Opskriften giver ca 1 dl pesto