Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/dagens-snack-persille-pesto/

Persille Pesto

I formiddags lavede jeg en hurtig persillepesto og skrællede 5-6 gulerødder inden jeg satte mig ved computeren for at arbejde. Det er den bedste snack, lynhurtig at lave og pestoen kan varieres med, hvad man lige har. Det er meget sjovt at eksperimentere med forskellige krydderurter, nødder eller frø.

Skøn lille snack at have på skrivebordet, når man sidder og arbejder. Persillepestoen kan  sagtens kommes i et lille bæger og tages med i madpakken sammen med gulerodsstænger.

PT5M

Persillepesto

1 dl    5 min.
1 dl
Ingredienser
Udskriv opskrift
5 min.
Fremgangsmåde

Blend det godt sammen og smag til med evt lidt mere salt og peber eller olivenolie.

Persillepesto smager skønt som dip til gulerødder, agurker og andet grønt, på sandwich, på brød i stedet for smør, som dip eller som tilbehør til pasta.