Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/dagens-snack-persille-pesto/

Persille Pesto

Persillepesto smager skønt som dip til gulerødder, agurker og andet grønt, på sandwich, på brød i stedet for smør, som dip eller som tilbehør til pasta.

Pesto med persille kan laves med både kruspersille og bredbladet persille. Den kan også varieres med andre frø, nødder og kerner i stedet for solsikkekerner.

Persillepesto kan holde sig i en uges tid på køl og hvis man laver store portioner, så kan det også sagtens fryses ned.

Prøv også: opskrift på klassisk pesto med basilikum >>

PT5Mter

Persillepesto

1 glas    5 minutter
1 glas
Ingredienser
Udskriv opskrift
5 minutter
Fremgangsmåde

Blend det godt sammen i en minihakker eller foodprocessor og smag den lækre persillepesto til med salt, peber og olivenolie efter behov

Opskriften giver ca 1 dl pesto