Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/efteraarssalat-brombaer-figner/ Salat Tilbehør Aftensmad, Vegetar

Efterårssalat med brombær og figner

Denne dejlige efterårssalat med brombær og figner er både smuk at servere og smager fantastisk.

Brombær og figner bruges oftest i desserter eller til ostebordet. Her indgår de i denne friske og fyldige salat. Server efterårssalaten til alle efterårets skønne retter eller fx som tilbehør til ostebordet, hvor fignerne og valnødderne passer perfekt.

Du kan også komme hvid- eller blåskimmelost i salaten i små stykker, det vil passe dejligt til

Prøv også: opskrift på ovnbagte grøntsager  >>

Efterårssalat med brombær og figner
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT15M4
Ingredienser
  • 250 g grønkål, finthakket
  • 1 øko citron, saft og fintrevet skal
  • 60 g valnødder
  • 2 spsk ahornsirup
  • 150 g spidskål, rød, fintsnittet
  • 125 g brombær
  • 4 figner, skåret i kvarte
  • 3 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom grønkål i en skål med olivenolie, citronsaft og fintrevet citronskal. Massér grønkålen i et par minutter, til den bliver mør og lækker.

Rist valnødderne under omrøring i et minut på en tør pande. Tilsæt ahornsirup, sluk for varmen og rør godt rundt, til valnødderne er dækkede.

Anret grønkål, spidskål, brombær, figner og valnødder på et stort serveringsfad og smag til med salt og frisk­ kværnet peber.