Græsk omelet med tzatziki


Jeg elsker omelet til morgenmad og her får du min opskrift på græsk omelet med tzatziki som er perfekt til alle dagens måltider.
En lækker græsk omelet med et lækkert fyld af ristede søde kartofler, sauteret rød peberfrugt, spinat og andet grønt – og toppet med hjemmelavet tzatziki, pinjekerner, feta og oliven.
En mættende ret, som fungere godt til aftensmad eller en fyldig frokost.
Prøv også: min opskrift på en klassisk omelet >>
Arbejdstid 25 min.
Antal 2 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Græsk Omelet med tzatziki og feta
- Tzatziki
- 1 dl græsk yoghurt 10 %
- 0,25 agurk, groftrevet
- 0,50 fed hvidløg, presset
- 1 tsk salt og friskkværnet peber
- Fyld
- 2 spsk olivenolie
- 2 sød kartoffel, i tern af ca. 1 cm
- 1 rød peberfrugt, i tern
- 2 håndfulde baby spinat
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 1 spsk soltørrede tomater i olie, finthakket
- 10 cherrytomater, skåret i kvarte
- omelet
- 1 spsk olivenolie
- 4 æg
- 0,50 dl mælk
- salt og friskkværnet peber
- Derudover
- 1 håndfuld frisk basilikum
- 6 oliven, skåret i skiver
- 3 spsk pinjekerner, ristede
- 30 g feta, smuldret
Tzatziki
Drys den groftrevne agurk med salt og lad det trække i 5 minutter.
Pres alt væden fra og vend med hvidløg, græsk yoghurt og friskkværnet peber.
Fyld
Varm en pande op med olivenolie og steg de søde kartofler til de bliver sprøde og brunede.
Tilsæt derefter spinat, peberfrugt, hvidløg, soltørrede tomater og varm det godt igennem.
Slut for varmen og vend cherrytomaterne i den varme blanding.
Omelet
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen til omeletten med en gaffel.
Kom æggeblandingen på en pande med olivenolie og bag omeletten ved svag varme i 3-4 min.
Servering
Kom fyldet på den ene halvdel af omeletten, vend den anden halvdel over og drys med basilikum, oliven, pinjekerner, fetaost og tzatziki

mens jeg laver mad
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Når der står i opskriften at den er til 2 personer, laver du det så bare på en stor pande (28 cm) og deler? Eller laver du 2 på en lille pande (20 cm)?
Hilsen Lisa
Hej Lisa
Jeg har gjort begge dele, men oftest med denne lavet på en pande og delt den i to.
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej VALDEMARSRO
Så har du igen frembragt en fantastisk opskrift som bragte madglæde tilbage hos mig tak❤Jeg kæmper dagligt med manglende lyst til at spise på grund af medicin men med dine opskrifter bliver kampen lettere ❤❤Glæder mig hver gang jeg ser en af dine dejlige nots. Rigtig god weekend og Elsebeth Bloch
Hej Elsebeth
Mange tusind tak for din fine hilsen, hvor er det dejligt at høre at du har glæde og fornøjelse af mine opskrifter
Det er jeg glad for!
Skøn weekend til dig
Kh Ann-Christine
Det er værd at prøve