Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/julemaerkater/

Gratis print: Mærkater til julegodter + til- og fra kort

labels julSå blev det endelig den 1. december og vi er allerede i fuld gang med at lave julegodter, bage småkager, fyldte chokolader og lave de første brændte mandler. Nogle julegodter er fast tradition fra år til år og det er næsten ikke rigtig jul, hvis ikke vi bager lige netop dem.

Der er flere af jer der har spurgt til et lille indlæg om hjemmelavede gaver og gode spiselige godter, der vil være et hit i kalendergaven og julede vært/værdindegaver. Det vil jeg komme med et lille bud på i dag – og samtidig vil jeg i samarbejde med Grand Stories Design forære jer disse virkelig fine jule mærkater, som Pernille har designet som en gratis gave, helt særligt til jer ♡

De er lige til at printe på lækkert fotopapir eller på selvklædende papir, hvorefter de kan klistres på en pose med småkager, eller man kan lave et hul med en hulmaskine og binde dem om en småkagedåse. De er så julehyggelige og kan naturligvis også fint bruges til alle årets julegaver.

I kan hente det gratis print med julemærkater lige her >>

til og fra kort

10 tips til hjemmelavede spiselige gaver

Find mange flere ideer til hjemmelavede gaver med konfekt her >>

Inspiration til emballage til de hjemmelavede gaver
Jeg er stor fan af genbrug og der er virkelig mange fine glas der kan gemmes fra marmelader og lign. fra dagligvarehandlen. Så tag endelig et kig på glas og glasflasker, inden de smides i genbrugscontaineren, for måske kan de lige vaskes og rengøres, hvorefter de kan fyldes med knas, småkager og godter. Et pænt label på siden af glasset og måske en fin julet opdatering af glassets låg, som jeg viser et eksempel på her – og en sød hjemmelavet gave er klar.

Jeg har en svaghed for fint papirgrej, og har derfor altid en stak stribede papirsposer i gemmerne. Det er så enkelt og fint. Men ellers kan brune papirsposer ala dem man får hos mange grønthandlere være ret så fine, sæt et mærkat på, lav en halv flettet papirsjulestjerne og pynt med glimmer og bånd.

Få flere fine print selv og DIY ideer her >>
print jul

8 kommentarer
 • Marina skrev:
  1. december 2017 kl. 09:26

  Hvor er de fine!

  Jeg elsker simpelthen den del af indpakningen der kan genbruges og jeg er både berømt og berygtet for mine fine bånd og pynt som jeg så troligt piller op af bunken med gavepapir og genbruger. Det allerhyggeligste er når jeg får mine egne kurve/bånd/gavepynt tilbage år senere. Min mands familie startede med at grine lidt af det, men nu gør de det samme og vi hygger os med at snakke om det år hvor et bånd eller vedhæng kom ind i samligen. Vi har fx nogen som børnene lavede da de var små og som det er en særlig ære at få på sin pakke.

  • Ann-Christine skrev:
   4. december 2017 kl. 14:40

   Dét er da også både virkelig hyggeligt og bæredygtigt – både min bedstemor og mor har også altid gjort det samme :)

 • Randi skrev:
  1. december 2017 kl. 10:30

  Ej, hvor er de bare fine! Hjemmelavede gaver er også hyggelige. Jeg bliver altid glad for de små glas med ujævne pebernødder som kommer med hjem fra børnehaven (spiser dem dog ikke, nogle af dem er fortykkede ;-) )
  Jeg har kastet mig over hjemmelavet Limoncello i år, håber det lykkes, så mine italiano elskende familie kan få dem.

  • Ann-Christine skrev:
   4. december 2017 kl. 14:41

   Uhh, hjemmelavet limoncello – det lyder ret fantastisk ♡

 • Lise skrev:
  2. december 2017 kl. 08:32

  Lige hvad jeg havde brug for til min hjemmelavede gløgg (din opskrift) og alle de småkager jeg skal bage denne weekend (også mange af dine opskrifter)
  Tak for at dele og give alt det du gør, det er megt værdsat

  • Ann-Christine skrev:
   4. december 2017 kl. 14:44

   Hvor er du sød ♡ Tusind tak for din søde hilsen, Lise og jeg håber du har haft den dejligste weekend med julebag :)

 • Søs skrev:
  2. december 2017 kl. 09:08

  Der er da nærmest heller ikke noget der varmer mere end hjemmelavede spiselige gaver ?? sikke et skønt og inspirerende indlæg.

  • Ann-Christine skrev:
   4. december 2017 kl. 14:44

   Det er da nemlig bare så hyggeligt ♡
   Tak for din søde hilsen
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.