Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kyllingesalat-med-bacon/ Frokost Pålægssalat, Studenterfester og studenterkørsel

Kyllingesalat med bacon

Opskrift på den klassiske pålægssalat – kyllingesalat med bacon.

Den lækre kyllingesalat er virkelig lækker at servere på frokostbordet, til påskefrokosten, julefrokosten og til at bruge i alt fra sandwiches og bagels til små lækre appetizers, hvor den lækre cremede kyllingesalat smager vidunderligt på alt fra sprødt smørristet crostini til krustader og små vandbakkelser.

Kyllingesalaten kan tilberedes i god tid, så den er nem at servere når man får gæster.

Prøv også: flere lækre pålægssalat opskrifter >>

Kyllingesalat med bacon
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT15M4
Ingredienser
  • 300 g kyllingebryst, tilberedt
  • 70 g bacon, i skiver
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • 1 tsk dijon sennep
  • 0,50 tsk grov sennep
  • 0,50 rødløg
  • 1 håndfuld kørvel
  • 0,50 håndfuld purløg
  • salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde

Skær kyllingekødet i små tern og steg bacon sprød på en pande med lidt olie. Lad bacon dryppe af på køkkenrulle og hak derefter fint.

Rør dressingen sammen af mayonnaise, cremefraiche, dijonsennep, fuldkornssennep, rødløg, purløg og kørvel – gem lidt til servering – samt salt og peber. Lad den trække smag i et par minutter og smag så rigtig godt til med salt, friskkværnet peber, sennep efter smag og evt en anelse mere mayo, så balancen mellem fedme og smag er god. Rør kylling og finthakket bacon – gem lidt til servering – i dressingen. Anret i en skål og drys med kørvel, purløg og bacon.

Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Udskriv
Send

Hold min skærm tændt,
mens jeg laver mad