Kyllingesalat med bacon


Opskrift på den klassiske pålægssalat – kyllingesalat med bacon.
Den lækre kyllingesalat er virkelig lækker at servere på frokostbordet, til påskefrokosten, julefrokosten og til at bruge i alt fra sandwiches og bagels til små lækre appetizers, hvor den lækre cremede kyllingesalat smager vidunderligt på alt fra sprødt smørristet crostini til krustader og små vandbakkelser.
Kyllingesalaten kan tilberedes i god tid, så den er nem at servere når man får gæster.
Prøv også: flere lækre pålægssalat opskrifter >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Kyllingesalat med bacon
- 300 g kyllingebryst, tilberedt
- 70 g bacon, i skiver
- 3 spsk mayonnaise
- 1 dl cremefraiche 18 %
- 1 tsk dijon sennep
- 0,50 tsk grov sennep
- 0,50 rødløg
- 1 håndfuld kørvel
- 0,50 håndfuld purløg
- salt og friskkværnet peber
Skær kyllingekødet i små tern og steg bacon sprød på en pande med lidt olie. Lad bacon dryppe af på køkkenrulle og hak derefter fint.
Rør dressingen sammen af mayonnaise, cremefraiche, dijonsennep, fuldkornssennep, rødløg, purløg og kørvel – gem lidt til servering – samt salt og peber. Lad den trække smag i et par minutter og smag så rigtig godt til med salt, friskkværnet peber, sennep efter smag og evt en anelse mere mayo, så balancen mellem fedme og smag er god. Rør kylling og finthakket bacon – gem lidt til servering – i dressingen. Anret i en skål og drys med kørvel, purløg og bacon.

mens jeg laver mad
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.