Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/oejeblikket-og-lidt-feriestemning/

Øjeblikket og lidt feriestemning

instagramTiden i denne uge har været en underlig størrelse … Der er gået helt feriestemning i den – også her på bloggen – vi har hygget os herhjemme – og samtidig har vi virkelig også fået mange, mange projekter streget på to do listen. Vi har sandelig også spist en masse dejlig mad – se bare billederne fra min instagramprofil, som er blevet opdateret flittigere end bloggen i denne uge. Jeg har til gengæld arbejdet lidt mindre, end jeg oprindelig havde tænkt mig, men vi har samtidig indrettet os, så jeg kan indhentet det hele her i eftermiddag og aften, samt hele dagen i morgen … hvor jeg så håber, at tiden går lidt langsomt og arbejdet samtidig flyver afsted.

Jeg håber I nyder det skønne forårsvejr og måske også holder lidt rar påskeferie!

Billederne fra min instagramprofil i denne uge:

  1. Vafler med bær – opskrift kommer snart. Indtil da, så brug endelig denne opskrift på pandekager i vaffeljernet.
  2. En hotter med det hele, vi spiste hj.lavet hotdogs i tirsdags.
  3. Min søster og niece kom forbi til hygge og moules frites i går.
  4. Syltede løg, ristede løg og agurker til hotdogs.
  5. Hjemmelavede pizzaer efter denne opskrift på pizzadej
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.