Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pastasalat-med-dilddressing/ Aftensmad Buffet, Pasta, Pastasalat, Studenterfester og studenterkørsel

Pastasalat med dilddressing, ærter og asparges

Opskrift på sommerlækker pastasalat med dilddressing, ærter og asparges.

En frisk og velsmagende måltidssalat, som kan serveres som en hovedret – tilføj evt tilberedt kylling eller varmrøget laks – eller som en del af en buffet, et sammenskudsgilde eller som tilbehør til grillet kylling, grillspyd eller andet lækkert.

Pastasalater er så lækre til både aftensmad og frokoster og hvis der er en rest tilbage, så er det også altid et hit i madpakkerne.

Jeg har serveret denne pastasalat flere gange i forsommeren, og selv om asparges nu ikke længere er i sæson, så vil jeg lige dele den med jer.

Prøv også: flere opskrifter på pastasalat >>

Pastasalat med dilddressing, ærter og asparges
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT30M4
Ingredienser
  • 400 g frisk tortellini
  • 150 g broccoli, i små buketter
  • 250 g grønne asparges, skåret i mindre stykker
  • 250 g frosne ærter
  • 75 g rucola
  • 1 håndfuld frisk dild, grofthakket
  • Dildressing med citron
  • 1,50 dl cremefraiche 18 %
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 tsk dijon sennep
  • 0,50 tsk sukker
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 1 øko citron, fintrevet skal og en smule saft herfra
  • salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde

Rør dilddressingen sammen og smag den godt til med salt, peber og evt mere citronskal.

Kog pastaen i en gryde efter anvisningen på emballagen. Skyl pastaen med koldt vand, så kogningen stopper og vend pastaen med halvdelen af dilddressingen.

Kog en anden gryde op med letsaltet vand og kom broccoli i det kogende vand. Kog i ét minut. Kom asparges og ærter i gryden, vent 30 sekunder og hæld derefter straks vandet fra. Lad grøntsagerne dryppe godt af i en sigte, mens de køler helt af.

Vend de afkølede grøntsager med tortellini, rucola og anret i en skål med rucola og resten af dilddressingen fordelt over. Drys med lidt frisk dild, inden servering.

Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Udskriv
Send

Hold min skærm tændt,
mens jeg laver mad