Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/spinatvafler-med-roeget-laks/ Aftensmad Fisk & Skaldyr, Frokost, Nem Hverdagsmad

Spinatvafler med røget laks

Her får du en nem og lækker opskrift på spinatvafler med røget laks, avocado og en lækker dildcreme med citron, som smager så lækker til. Nøj, jeg synes altid, det er så skønt med en servering, som denne her!

Det er sådan en lækker ret, som fint kan serveres til frokostgæster eller som en nem og hurtig aftensmad.

Man kan også bruge opskriften som udgangspunkt, til at få toppet med lidt andet og ekstra grønt, samt rester fra køleskabet og på den måde få brugt noget af det man har i forvejen.

De lækre vafler kan også rulles til en wrap og er gode at have med på tur.

Prøv også:  flere opskrifter på nem hverdagsmad  >>

Spinatvafler med røget laks
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT30M4
Ingredienser
  • Spinatvafler
  • 150 g hvedemel
  • 75 g fuldkornshvedemel
  • 0,50 tsk bagepulver
  • 125 g spinat
  • 4 æg
  • 2,50 dl mælk
  • 20 g smør
  • salt og friskkværnet peber
  • Fyld
  • 80 g baby spinat
  • 200 g koldrøget laks
  • 2 avocado, i skiver
  • 0,50 agurk, i skiver
  • 25 g hampefrø
  • Dildcreme
  • 2 dl cremefraiche 38%
  • 1 dl frisk dild
  • 1 øko citron, lidt saft og fintrevet skal
  • salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde

Spinatvafler
Rør hvedemel, fuldkornshvedemel og bagepulver godt sammen i en skål.

Skyl spinaten grundigt og kom derefter spinat og resten af ingredienserne til vaflerne i en blender. Blend til en helt ensartet lind dej. Lad gerne dejen hvile i 15 minutter, så melet lige kan absorbere lidt af væden og tykne.

Fordel lidt olie eller smør i et vaffeljern og steg vaflerne til de er gyldne og gennembagt.

Dildcreme
Rør creme fraiche sammen med dild og smag til med en smule citronsaft, lidt fintrevet citronskal, salt og friskkværnet peber.

Servering
Top hver vaffel med spinat, koldrøget laks, avocadoskiver, agurk, dildcreme samt et lille drys hampefrø, salt og friskkværnet peber.

Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Udskriv
Send

Hold min skærm tændt,
mens jeg laver mad