Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/super-food-snackkugler/

Super Food Snackkugler

Da Johan og Julie spurgte, om vi ikke skulle lave chokoladekugler i går eftermiddag, var jeg lynhurtigt med på ideen.

Jeg ved, at mine søde krudtugler havde noget ala disse dadelkugler i tankerne. Ikke nødvendigvis med chokoladestykker, men med masser af sødme og chokoladesmag.

De sidste par dage har der være begyndende efterårsforkølelse på vej og jeg fik derfor ideen til, at peppe dadelkuglerne op med en ordentlig omgang superfood ingredienser. Og jeg var meget spændt på, om de fine chokoladekugler frembragte smil, i lige så høj grad som de plejer.

Det gjorde de! -også med en ordentlig omgang tilsat superfood hippie-øko-superfood-agtig-kapow.

PT15min

Super Food Snackkugler

10 stk    15 min
10 stk
Ingredienser
Udskriv opskrift
15 min
Fremgangsmåde

Alle ingredienserne undtagen dadlerne kommes i en minihakker / foodprocessor og kør til det er helt fint hakket. Skær dadlerne i mindre stykker og kom dem i minihakkeren med resten af ingredienserne. Kør igen indtil du har en ensartet masse. Måske smuldre det lidt, men det skal kunne samles til en kugle. Hvis ikke – så kom en dadel eller to mere i. Tril til kugler og drys evt med kokos.
Nyd nogle stykker og opbevar resten i køleskabet. De er også en sød og sund overraskelse i madpakken.

Opskriften er sådan cirka og alle ingredienserne kan næsten udskiftes med andre sunde sager, hvis man ikke lige har dem på listen – så det er bare med at prøve sig frem

▲ Til toppen