Wraps med æggesalat
Wraps med æggesalat er en super nem, lynhurtig og nok ret almindelig madpakke ide – det tager ingen tid at lave og det smager jo faktisk også ret dejligt som en lyn-aftensmad med grøntsager til.
Det er i øvrigt virkelig dejligt, at I spørger til nye opskrifter og kommer med inspiration og forslag rundt omkring i indlæggenes kommentarfelter. Jeg får så meget god inspiration den vej, til hvad jeg skal finde på af gode nye ting og ideer her til bloggen.
Arbejdstid 10 min.
Antal 2 stk.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Wraps med æggesalat
- 2 æg, hårdkogte
- 2 skiver bacon, sprødstegt
- 1 spsk purløg, finthakket
- 1 spsk mayonnaise
- 1 spsk cremefraiche 18 %
- 0,50 tsk dijon sennep
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
- 2 tortillas pandekager
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Hak æggene og bacon groft og bland dem med purløg, dild, karse, creme fraiche og mayo – og smag til med en smule dijon, salt og peber.
Smør på tortillawraps og kom i madpakken med en masse grøntsagsstave til – gulerødder, broccolibuketter, agurk og tomat er blandt favoritterne her.
Der kom den …. Opskriften på æggesalaten !
Tak for det glæder mig til at prøve den ??
:) Yes, jeg elsker når der er fine forespørgsler på opskrifter – og denne havde jeg da lige i gemmerne alligevel :)
Tror bestemt også den vil falde i god jord hos mine teenage piger. De elsker wraps, så det er skønt med mulighed for at variere fyldet?
Dejligt at høre :)
Madpakkeindlæg er altid kærkommen. Favorit madpakken herhjemme lige i øjeblikket er spinatpandekager med tunmousse. Nemt, lækkert og kan laves til flere dage.
Også en dejlig kombination :) Spinat og tun er så dejligt sammen <3
Da du laver så meget god mad, tænkte jeg om du ikke kunne lave en opskrift på brød eller boller uden gluten. Da der findes mange opskrifter synes jeg der er meget forskel på smagen, så det skal være nogen der har en god smag.
Tak for en flot hjemmeside og rigtig gode opskrifter.
Hilsen Anette.
Hej Anette,
Tusind tak for din søde hilsen og forespørgsel på glutenfrit brød.
Jeg har enkelte opskrifter på fx pandekager uden gluten: http://www.valdemarsro.dk/boghvedepandekager/ – men ellers så er glutenfri ikke noget jeg har fokus på – selv foretrækker jeg brød med god hvedemel, ølandshvede, spelt, emmer og den slags – så jeg har meget lidt erfaring i at bage glutenfri.
Jeg tror ikke umiddelbart, at det er noget jeg kommer til at gøre så meget i. Medmindre at jeg på et tidspunkt smager et glutenfrit brød, som er så lækkert, at jeg bare bliver nødt til at prøve det af :)
Jeg skal ikke afvise at jeg på et tidspunkt tager opfordringen op, men indtil da, så håber jeg at du finder god inspiration til det glutenfrie brød andre skønne steder :)
Kh Ann-Christine
Det ser rigtigt lækkert ud. Det skal bestemt prøves – både til min egen og ungernes madpakker. Hvilke wraps bruger du? Jeg synes tit, at de købte wraps har en tendens til at blive lidt tørre og bitre, når de skal spises kold. Særligt fuldkorswraps.
Jeg har indimellem købt nogle med fra Aartiderne, når jeg får leveret grøntsager – men ellers laver jeg dem selv.
Må da lige komme med en opskrift på det snart :)
Hej Ann-Christine.
Da jeg læste det her indlæg, kom jeg straks til at tænke på, om du mon havde en god idé til natmad. Jeg skal nemlig giftes til august med min skønne mand, og der mangler vi en fiks idé til en sommernats spise, som måske kan laves i forvejen, så køkkenpersonalet ikke får for stort besvær ved det. Vores bryllup bliver ikke en abefest, og vi bliver ca. 90 mennesker.
Det kunne være så spændende at høre!
Rigtig god solskins-torsdag.
Kh Amalie
Hej Amalie,
Hvor dejligt med et sommerbryllup <3
Luksus gourmet hotdogs hitter hos alle – hvis alle de skønne ting så serveres i flotte skåle og glas, pølserne er gode, brødet lunt og hjemmebagt osv. så vil det være virkelig lækkert.
Min opskrift kan du finde her: http://www.valdemarsro.dk/hjemmelavede_hotdogs/
Når nu det er sommer og lige sæson for dejligt grønt, så vil jeg supplere med friske ærteskud, som vil højne æstetikken lidt også ;)
Hvordan lyder det bud?
Rigtig skøn torsdag til dig – fyldt med solskin :)
Kh AC
Jeg tænker lige, at æggemadder jo ofte lugter i en madkasse. Forholder det sig anderledes med æggesalat? For så vil det jo virkelig være et hit!
Hej Mette,
Jeg har ikke oplevet det, -ikke når madpakken kommer på køl, ihvertfald. Men hvis den skal ligge i taske ved stuetemperatur, så tror jeg heller ikke at æg er den bedste løsning ;)
Kh AC
Hej Ann-Christine. Hvilken mayo bruger du?
Enten en hjemmelavet eller Hellmans
Hvilken mayo bruger du?
Btw ser virkeligt lækkert ud!
Kh Smilla
Næsten altid den fra Hellmanns, når det er en købt mayo (den er ikke øko men med æg fra fritgående høns, har desværre endnu ikke fundet en øko der smager lige så godt. Men tip gerne ;) )
Ellers laver jeg den selv af olivenolie, æg, hvidløg, salt og peber og lidt æbleeddike + dijon – og så ellers et par minutter med bamix blenderen.
Kh AC
Har endnu ikke selv smagt den, men man kan få en der minder lidt om Hellmanns, som er økologisk. Jeg tror mærket er Manchmanel. Den koster 24-25 kroner. Ellers har jeg set, at man kan få en Hellmanns økologisk. Jeg ved ikke helt, hvor men man kan ihertfald.
Kh Smilla
Den vil jeg da lige prøve! Tak for tippet :)
Den økologiske Hellmanns smager nemlig ret anderledes end den anden – kunne godt ønske mig at de lavede en i samme smag med øko ingredienser jo ;)