Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madpakkenudler-med-sojadressing-og-groent/ Asiatisk Efterår, Forår, Madpakker, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Sommer, Vegetar, Vinter

Madpakkenudler med sojadressing og grønt

Denne opskrift på madpakkenudler med sojadressing og grøntsager er så lækker. Man kan snildt lave en stor portion, så der både er til aftensmaden + til madpakkerne de næste to dage. Det er helt sikkert et hit og er både nemt og smart når man er i gang.

Det er en god ‘undgå madspild’ ret, da man kan tjekke grøntskuffen og fylde på med hvad man har og synes kunne være lækkert. Sojadressingen gør det smovset og lækkert.

Prøv også: opskrift på sushi salat >>

PT30MPT30M4

Madpakkenudler med sojadressing og grønt

Tid i alt30 min.
Arbejdstid30 min.
Holdbarhed3 dage i køleskab
Antal4 pers.
Ingredienser
  • Sojadip
  • 1 dl soja
  • 1 dl sukker
  • 1 lime, saften herfra
  • 1 tsk ingefær, fintrevet
  • Madpakkenudler med grønt
  • 200 g nudler
  • 50 g majs
  • 75 g spidskål, fintsnittet
  • 75 g rødkål, fintsnittet
  • 75 g baby spinat
  • 75 g edamamebønner
  • 2 gulerod, strimlede
  • 2 forårsløg, fintsnittet
  • 25 g sesamfrø
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Sojadip
Kom soja, sukker, lime og ingefær i en gryde og kog op under omrøring. Kog i 2-3 minutter til sukkeret er smeltet og det er helt ensartet. Hæld på et skoldet rent glas og køl af.

Madpakke nudler
Kog nudlerne i let saltet vand efter anvisning på emballagen – giv dem gerne et minut kortere end anbefalet.

Hæld vandet fra og hæld iskoldt vand over, for at stoppe kogningen. Vend nudlerne i et par skefulde sojadip alt efter smag og behag.

Vend sojanudlerne, grøntsagerne og sesamfrø sammen i en skål og kom i madpakker.