Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pizzasnurre/ Brød og Boller Madpakker, Pizza

Pizzasnurre

Saftige lækre pizzasnurre til madpakkerne!

Det er et hit. Hver eneste gang. Og hvis I (også) er gået en smule kolde i madpakkerne her sidst på sæsonen inden sommerferien, så er disse skønne, sjove og lækre for børnene at have med i madpakken + de kan glimrende fryses ned, så man kan lave mange, når man nu er i gang.

De lækre brød holder sig dejligt bløde og saftige i madkasserne og så er de nemme at have med ud i frikvateret, de dage hvor det er nødvendigt.

Prøv også: min allerbedste opskrift på pølsehorn >>

Pizzasnurre
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT3HPT20M14
Ingredienser
  • 25 g gær
  • 2,50 dl mælk
  • 0,75 dl olivenolie
  • 1 spsk honning
  • 1 tsk salt
  • 1 æg
  • 150 g grahamsmel
  • 300 g hvedemel
  • Tomatsauce
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 rødløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk soltørrede tomater i olie, finthakket
  • 40 g chorizo, i små tern
  • 1 tsk tørret oregano
  • 125 g frisk mozzarella, skåret i små tern
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Dejen
Lun mælken til den er omkring 35 grader varm. Rør gær ud i en skål med mælk og tilsæt olie, honning, salt og æg. Rør det godt rundt og tilsæt derefter først grahamsmel og dernæst hvedemel lidt efter lidt.

Ælt dejen godt sammen til den er smidig og lækker.

Lad dejen hæve i en tildækket skål på køkkenbordet i ca 2 timer.

Tomatsauce
Sauter rødløg i en gryde med olivenolie ved mellem varme til løgene er bløde, men ikke har taget farve. Tilsæt hvidløg, hakkede tomater, soltørrede tomater, chorizo i små tern, salt og peber, samt oregano. Sæt låg på og lad det simre ved svag varme mens dejen hæver. Hold øje med, at det ikke koger helt tørt – men det må gerne simre lidt ind til en tyk cremet sauce.

Saml Pizzasnurre
Rul dejen ud til en stor firkant i cirka 1 cm tykkelse. Smør med tomatsauce, drys med frisk mozzarella i tern og fold den ene halvdel over den anden. Skær dejen i strimler, som foldes sammen til en knude.

Lad pizzasnurrene hæve i 30-40 minutter på to bageplader med bagepapir.

Pensl med et sammenpisket æg og bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 15-16 minutter.