Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/gronkalschips/ Efterår Snack før julemiddagen, Snacks, Tapas, Tilbehør Aftensmad, Vinter

Grønkålschips

Grønkålschips er et stort hit og en skøn måde at spise den dejlige sunde grønkål.

Det smager skønt og er glimrende som tilbehør til en fredagsøl eller som en lille overraskende del af en forret og til vinterens tapas.

Prøv også meget gerne at komme et drys sprød grønkålschips over salaten eller brug dem som alternativt fyld i wraps, drys på suppe mv.

Til min overraskelse, spiste Johan dem også med stor fornøjelse; “uhm hvor de knaser” sagde han.

Grønkålschips
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT5M1
Ingredienser
  • 3 grønkål, skåret i grovestykker
  • 15 g parmesan, friskrevet
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 drys flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Vend grønkål med olivenolie, salt og peber. Fordel dem på en bageplade med bagepapir i et tyndt lag og drys parmesan­ ost over.

Bag dem i en forvarmet ovn ved 160 gra­der varmluft i cirka 10-­15 minutter, til de er knasende sprøde. Hold godt øje med dem, så de ikke brænder på!