Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/agurkesalat-lidt-utraditionel-og-perfekt-til-tortillas/

Agurkesalat – lidt utraditionel og perfekt til tortillas

Jeg eksperimenterer lidt med tortillas, burritos og andre dejlige mexicanske retter. Det mexicanske køkken er en ret fin måde at imødekomme hele familiens behov på. Vi voksnes behov for varieret, sund, nærende mad og sprøde salater og børnenes lyst til mange små retter de kan blande selv. De mexikanske tortillas tager ikke lang tid at lave selv og de smager virkelig fortræffeligt – jeg har endnu ikke den helt perfekte opskrift på plads, men den begynder at ligne noget.

I weekenden lavede jeg en skøn agurkesalat som supplement til tortillafyld og den smagte virkelig dejligt. Jeg kunne sagtens servere den til en mere traditionel helstegt kylling også.

PT5min

Agurkesalat med koriander

4 pers    5 min
4 pers
Ingredienser
Udskriv opskrift
5 min
Fremgangsmåde

Det hele blandes i en skål og serveres med det samme. Perfekt som fyld til mexicansk mad, men jeg kunne faktisk også forestille mig salaten som et lidt utraditionelt tilbehør til traditionelle danske retter, fx grydestegt kylling.