Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/cookies-med-marshmallows/

Marshmallowscookies

Det er simpelthen så genialt med disse marshmallowcookies.

Ja, for det første smager de helt fortryllende, men efter at have testet lidt ‘frys af rå dej og nemme friskbagte kager’, som jeg har testet på både kanelsnegle og fastelavnsboller med succes – så prøvede jeg det samme med disse cookies. Det holder max!

Jeg har eksperimenteret lidt med marshmallow her, det blev ret godt og giver en skøn sej konsistens. Marsmallows kan dog sagtens undværes, og så kan man jo bare skrue lidt op for chokolademængden i stedet …

Prøv også: min bedste opskrift på cookies med chokolade og nødder

PT15M

Chocolate Chip Marshmallow Cookies

12-14 stk    15 min.
12-14 stk
Ingredienser
Udskriv opskrift
15 min.
Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 175 g.
Smør piskes sammen med farin, vanilje og sukker. Tilsæt æg og rør rundt. Mel røres sammen med bagepulver og røres i dejen. De øvrige ingredienser kommes i, og det hele blandes godt sammen. Form til store kugler ala spiseskestørrelse, som placeres på en bageplade med bagepapir. Lav god afstand i mellem, da de flyder ud til flade cookies.

Bag dem i omkring 8-9 minutter i den varme ovn. Hold øje med dem, de må kun lige blive lysebrune i kanten og må gerne være helt bløde i midten – midten stivner når de køler af.

Tip: Som nævnt ovenfor kan den rå dej med fordel fryses ned i kugler, klar til at sætte i en varm ovn direkte fra fryseren. 9-10 minutter senere har man lækre nybagte cookies – det er sørme smart, ik´