Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/efterarspandekager-morgenmadspandekager-med-aeble-og-kanel/ Brunch Efterår, Frokost, Morgenmad, Pandekager, Snacks

Morgenmadspandekager med æble og kanel

Efterårspandekager hitter hjemme hos os i disse dage. Vores æbletræ bugner af røde og sød/syrlige æbler. Perfekt til både at spise som de er, og til at bruge i mad, kager og pandekager.

Æbler og kanel er match made in heaven, så begge ingredienser er der naturligvis i disse pandekager, tilbehøret er karameliserede hasselnødder og æbletern.

Personligt foretrækker jeg ofte flere forskellige farver på min tallerken, men omvendt så er farverne i denne ret vist ret kendetegnende for årstiden …

Prøv også: min bedste opskrift på pandekager her >>

Efterårspandekager med æble og kanel
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT15M2
Ingredienser
  • 2 æg
  • 2 banan, modne
  • 1 tsk kanel
  • 35 g mandler
  • 35 g kokosmel
  • 1 æble, fintrevet
  • 1 spsk smør, til stegning af pandekagerne
  • Tilbehør
  • 15 hasselnødder
  • 2 spsk honning
  • 0,50 tsk kanel
  • 1 æble, skåret i tern
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Mandler og kokosmel blendes til fint mel

Bananer moses og blandes med æg, kanel, groftrevet æble, mandelmel og kokosmel.

Steg pandekagerne i klatter af en spiseskestørrelse på en varm pande med smør. Vend dem når de er helt færdigstegt på den ene side.

Varm honning op på en anden pande, kom hasselnødder og kanel på og vend til hasselnødderne er honningkaramelliseret. Vend tilsidst æbletern hurtigt på panden med hasselnødder.