Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/efterarspandekager-morgenmadspandekager-med-aeble-og-kanel/

Efterårspandekager – morgenmadspandekager med æble og kanel

Efterårspandekager hitter hjemme hos os i disse dage. Vores æbletræ bugner af røde og sød/syrlige æbler. Perfekt til både at spise som de er, og til at bruge i mad, kager og pandekager.

Æbler og kanel er match made in heaven, så begge ingredienser er der naturligvis i disse pandekager, tilbehøret er karameliserede hasselnødder og æbletern.

Personligt foretrækker jeg ofte flere forskellige farver på min tallerken, men omvendt så er farverne i denne ret vist ret kendetegnende for årstiden …

PT15M

Efterårspandekager med æble og kanel

2-4 pers.     15 min.
2-4 pers.
Ingredienser
  • 2 store æg
  • 2 modne bananer
  • 1 tsk kanel
  • 1 dl mandel og kokosmel. (mandler og kokosmel kværnet til fint mel)
  • 1 æble revet fint
  • Smør til at stege pandekagerne i
  • Tilbehør:
  • 15 hasselnøddekerner
  • 2 spsk honning
  • 1/2 tsk kanel
  • 1 æble i tern
Udskriv opskrift
15 min.
Fremgangsmåde

Bananer moses og blandes med æg, kanel, og mandel/kokosmel.

Steg pandekagerne i klatter a en spiseskestørrelse på en varm pande med smør. På en anden pande varmes honningen op og hasselnøddekernerne ristes heri sammen med kanel. Vend tilsidst æbletern hurtigt på panden med hasselnødder.
Så er det klart til servering og efterårsnydelse ♥