Morgenmadspandekager med æble og kanel


Efterårspandekager hitter hjemme hos os i disse dage. Vores æbletræ bugner af røde og sød/syrlige æbler. Perfekt til både at spise som de er, og til at bruge i mad, kager og pandekager.
Æbler og kanel er match made in heaven, så begge ingredienser er der naturligvis i disse pandekager, tilbehøret er karameliserede hasselnødder og æbletern.
Personligt foretrækker jeg ofte flere forskellige farver på min tallerken, men omvendt så er farverne i denne ret vist ret kendetegnende for årstiden …
Prøv også: min bedste opskrift på pandekager her >>
Efterårspandekager med æble og kanel
- 2 æg
- 2 banan, modne
- 1 tsk kanel
- 35 g mandler
- 35 g kokosmel
- 1 æble, fintrevet
- 1 spsk smør, til stegning af pandekagerne
- Tilbehør
- 15 hasselnødder
- 2 spsk honning
- 0,50 tsk kanel
- 1 æble, skåret i tern
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Mandler og kokosmel blendes til fint mel
Bananer moses og blandes med æg, kanel, og mandel/kokosmel.
Steg pandekagerne i klatter af en spiseskestørrelse på en varm pande med smør. Vend dem når de er helt færdigstegt på den ene side.
På en anden pande varmes honningen op og hasselnøddekernerne ristes heri sammen med kanel.
Vend tilsidst æbletern hurtigt på panden med hasselnødder.
Næringsindhold

Pr. pers.
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)
Uhm de ser lækre ud! <3
Det er de også, Anne ♥ :)
Det fintrevne æble kommes i de mosede bananer sammen med de andre ingredienser, ik´?
Jo, præcis
hold nu op de lyder lækre!
Perfekt til efterårsmorgener :)
De ser virkelig lækre ud! De skal prøves i weekenden! :)
lad mig endelig høre om du også synes de blev gode :)
Tror jeg vil stå lidt ekstra tidligt op i morgen og lave mig nogle af dine lækre pandekager :-) Det ser jo som altid dejligt ud.
Tak Caroline :) Fik du mon lavet pandekager her til morgen?
Det gjorde jeg ja, og de var intet mindre end fantastiske. Er enig med dig, kanel og æble sammen er noget af det dejligste :-)
Det er rigtig dejligt at høre, Caroline :) God weekend
Uhm, hvor ser det godt ud – jeg elsker også bare kanel og æble sammen – bager jævnligt æblestykker drysset med kanel/sukker – det med en gang skyr/græsk yoghurt/A38 er simpelthen det skønneste mellemmåltid – og er sikker på en gang nødder ikke ville skade, tværtimod (;
– Anne
Uhm, det smager også skønt med bagte æblestykker. Det tror jeg vi skal lave i næste uge :)
MUMS hvor ser de gode ud! Elsker pandekager!
Også her <3
Pandekager styrer <3
Fuldstændig :) ♥
Mmm, de må laves en af de nærmeste dage! Din skønne opskrift på bananpandekager med havregryn er blevet lavet flittigt hele sommeren til kæreste, veninder og på gas-blus til familien på ferie i Frankrig. Denne variation lyder fantastisk :)
Skal lige høre om 1 dl mandel og kokosmel betyder 1 dl i alt, eller 1 dl af hver?
Det er simpelthen så skønt at høre, Line :) Jeg bruger en dl i alt, og ca 50/50 kokosmel og mandel mel
Det ser godt ud! Hvor mange personer er opskriften henvendt til? :-)
Herhjemme passer den til os fire, vi får dog også lidt skyr og frugt ved siden af – og børnene spiser også gerne lidt havregryn med rosiner og mælk :)
Ville det mon være ok at lave pandekagerne dagen i forvejen?
Jeg har ikke prøvet det, men tror det kan gå helt fint. De er dog nok allerbedst frisktlavet, tror jeg
Kan kokosmel erstattes med noget andet?