Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/groenkaalsvafler/ Festmad Fisk & Skaldyr, Forår, Forretter, Frokost, Madpandekager og madvafler, Påskefrokost

Grønkålsvafler med stenbiderrogn

Grønkålsvafler med stenbiderrogn er et nemt og lækkert alternativ til blinis og vi har lavet dem nogle gange dette forår. Når vi har haft gæster er det super nemt og hurtigere, at lave en masse små grønne hjertevafler og de smager fantastisk toppet med stenbiderrogn, cremefraiche, lidt rødløg og dild – alt det klassiske!

Udover at bruge grønkålsvafler som alternativ til blinis, så kan de også bruges hele til wraps – helt på samme måde som tortillawraps og kan fyldes med alt det lækre fyld man er vild med. + de er gode i madpakken.

Prøv også: opskrift på kartoffelblinis med røget laksemousse >>

PT40MPT15M6

Grønkålsvafler

Tid i alt40 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed1 dag
Kan frysesJa
Antal6 stk.
Ingredienser
  • 100 g grønkål, frisk (eller optøet fra frost)
  • 3 æg
  • 3 dl mælk
  • 1 tsk flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 125 g hvedemel
  • 50 g grahamsmel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 spsk smør, til at stege i
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kom det hele i en blender og blend det sammen til en helt ensartet lind dej.

Lad gerne dejen hvile i 15-30 minutter i køleskabet inden vaflerne laves.

Kom lidt smør i et vaffeljern og steg vaflerne til de er gyldne og gennembagte.