Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hasselnodde-og-chokoladesmor/

Hasselnødde og chokoladesmør

chokolade3

En rest af det hasselnøddesmør, som jeg lavede for noget tid siden, kaldte på at blive forvandlet til en lækker smørbar ‘sund’ nutella. Så jeg smeltede en smule chokolade og blendede hasselnøddesmør med et par dadler, en tsk honning og den smeltede chokolade.

Toplækkert!
Ikke helt så cremet og fyldig som denne hjemmelavede nutella, men det smager super dejligt på en lun bolle med smør. Men prøv også at komme en lille skefuld i en skål med yoghurt neutral og top med hakkede nødder, bananer og kakaonibs – sådan var min morgenmad i morges (billede kan evt ses på instagram) og sammen med et blødkogt æg og en kande kaffe med lun mælk, var det perfekt morgenforkælelse.

Hyggeligt morgenmad ved skærmen, mens jeg svarer mails og skriver blogindlæg er lige præcis sådan, som jeg har allermest lyst til at starte dagen i dag. Jeg var i Aalborg i går aftes, for fortælle om mine erfaringer med at blogge til et arrangement med Huset Markedsføring Aalborg. Det er sjovt og en god udfordring, at sætte ord på og videreformidle det der foregår her bag skærmen til andre og ikke mindst spændende at lytte de de andre bloggere, når jeg som i går var i godt selskab med Lars, Stine og Louise.

hjemmelavet-nutella

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
4 kommentarer
 • 20. november 2013 kl. 10:33

  Slet ikke dårlig, jeg har lige leget med mandelsmør, som også blev anvendt til en omgang hjemmelavet nutella.
  Så kan man spise usundt med lidt bedre samvittighed :-)

  • Ann-Christine skrev:
   20. november 2013 kl. 11:29

   Mandelsmør er altså også så toplækkert! :)

 • 20. november 2013 kl. 16:21

  Uh, det er så lækkert – lige til at spise (.. med en ske!)

  – Anne

  • Ann-Christine skrev:
   21. november 2013 kl. 08:06

   Ha ha, præcis :D Det skal jeg da heller ikke se mig fri for at have testet af ;)