Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/jordbaer-edamame-salat/

Jordbær og edamame salat med feta

Enkelt og simpelt edamamebønner med friske jordbær, friskkværnet peber, cremet feta, en smule salt og lime. Herligt og en god måde at bruge jordbær på i det salte køkken og til lækre salater.

Jordbær er nemlig skæppeskønne også til salater. Vendt med lidt rucola og en god balsamico og lidt sort peber.

Friskkværnet peber fremhæver nemlig jordbærsmagen på fineste vis, hvilket også er årsagen til at netop jordbær og rucola, med de pebrede smagsnoter, passer så godt sammen.

Prøv også: opskrift på salat med vandmelon og avocado >>

PT15M

Jordbær og edamame salat med feta

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 350 g pillede edamamebønner
  • 150 g jordbær, skåret i kvarte
  • 50 g feta
  • 0,50 lime, saften herfra
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Hæld kogende vand over edamamebønnerne, lad dem stå i vandet et par minutter. Hæld vandet fra og lad dem dryppe af i en sigte.

Vend edamamebønnerne med jordbær og feta, anret på et fad eller en stor tallerken og smag til med friskkværnet peber, flagesalt og et dryp lime.