Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/november-glaeder-jeg-mig/

I november glæder jeg mig til …

november

November ligger lige der, en anelse anonymt og ubemærket, midt imellem efterårsferietiden og juletiden.

Vinterhalvåret er for alvor i gang med nattefrost, mørke aftener og behov for vinterjakker og uld. Selv om november ellers ikke er blandt mine favoritmåneder, så er det trods alt en ret så herlig måned, hvor man så småt kan tage lidt hul på nogle af juleforberedelserne og ellers bare nyde en lidt stille måned, inden al den skønne julefestivitas i næste måned.

I november måned glæder jeg mig til …

 1. en weekend midt på måneden helt uden planer – og som heller ikke skal fyldes med planer før den er i gang og vi kan tage det langsomt
 2. en udflugt sammen med Martin til Nordjylland med dejlige oplevelser i vente
 3. fødselsdagsfejring af mine to små niecer.
 4. at komme rigtig i gang med at indrette sommerhus og gå på opdagelse i genbrugsbutikker efter møbler og fine sager.
 5. at lave honningkagedej, gløgg og årets første pebernødder
 6. efterårets smukke solnedgange – de er virkelig særligt fine om efteråret.
 7. lange gåture ved stranden omkring Norsminde og gerne en frokost på Norsminde Kro
 8. årets første clementiner og æbleskiver
 9. en tur på biblioteket sammen med Johan, hvor vi sammen vil blive klogere på og gå på opdagelse i bøger om Danmarks krige i 1600 og 1700 tallet.
 10. Mortensaften og andesteg
 11. at finde ud af alt det gode Aarhus byder på i julemåneden og plukke de små ting ud, som vi vil opleve – tip gerne, hvis I har spottet noget særligt fint.

Se alle mine månedslister her >>

Del endelig løs af jeres skønne planer for denne måned, det er altid så inspirerende og hyggeligt at høre om og jeg elsker, når I også deler ♡

 

20 kommentarer
 • Trine Schøn Nielsen skrev:
  1. november 2017 kl. 08:52

  November, november,november…….
  Jeg glæder mig til:
  – den årlige tradition med andesteg og mine nærmeste, som hvert år tropper op – det er så dejlig en aften
  – at pynte op med lyskæder og lanterner uden, selvom det ses på elregningen
  – til koncert med Jakob Dinesen
  – at købe kalendergaver til min store søn og hans kæreste( det må man godt, selv om han er flyttet hjemmefra)
  -drikke varme drikke og læse bøger ( din kakaopulver er virkelig god)
  – at min gode ven endelig efter 3 års byggeprojekt kan holde åbent hus
  – at drikke den første juleøl med gode veninder

  Dejlig november til dig og dine,
  Kh Trine

  • Ann-Christine skrev:
   1. november 2017 kl. 11:54

   Sikke fine planer for denne måned – og uhh ja, lyskæder, dét glæder jeg mig altså også til. Det er så hyggeligt.
   Dejlig november, Trine ♡

 • Nana skrev:
  1. november 2017 kl. 09:02

  Tak for inspiration, Ann-Christine!
  Jeg har en overordnet plan for november: Jeg skal så meget ud som muligt. Jeg er ikke glad for mørket, men jeg ved af erfaring at det hjælper rigtigt meget at være ude i haven og i naturen. Så du kan finde mig langs stranden mange eftermiddage i løbet af november :-)
  God ny måned til dig og dine!
  Kh Nana

  • Ann-Christine skrev:
   1. november 2017 kl. 11:56

   Det er virkelig en god plan – det er også højt på min plan for november og vinteren i det hele taget ♡
   Rigtig skønne ture ud i naturen og dejlig måned ønskes du herfra
   Kh AC

 • Jannie skrev:
  1. november 2017 kl. 09:09

  Hvor er guldkalenderen fra?
  Og rigtig god fornøjelse med din november!

  • Ann-Christine skrev:
   1. november 2017 kl. 11:57

   Den er fra Kikki K :)
   Tak og i lige måde ♡♡♡

 • Dorte skrev:
  1. november 2017 kl. 09:43

  Lyder som en skøn november måned og sikke da en dejlig historieinteresseret søn du har dig :-). Jeg ser frem til forsinket halloweenfest på skolen, forberedelse af julemåneden, ekstra lys(kæder) inde og ude, masser af strikkeprojekter, måske en and mortensaften (den er vi ikke så flinke til at huske) og som det helt store i november: indskrivning af mine tvillinger i skolen! Rigtig god november til dig. KH D

  • Ann-Christine skrev:
   1. november 2017 kl. 12:00

   Ja, det er virkelig hyggeligt – han er både videbegærlig og super glad for at læse. Så det bliver en mægtig fin tur ♡
   Lyder som en skøn måned du har planer om og uh ja, det er virkelig stort det med skolen!
   Dejlig november til jer.
   Kh AC

 • Lotte skrev:
  1. november 2017 kl. 12:17

  Det allerbedste ved november er, at nu kan man godt være bekendt at høre julemusik og lave julepynt! Jeg glæder mig til at flette stjerner, lange gåture (når det ikke regner), til varme tæpper og spandevis af te :)

  • Ann-Christine skrev:
   1. november 2017 kl. 18:20

   Det er virkelig også herligt! Jeg glæder mig også ♡

 • Dagmar skrev:
  1. november 2017 kl. 19:04

  Kære Ann-Christine
  Det er sjovt at se at der også er andre i Danmark der har købt noget fra Kikki K. jeg har også for nyligt købt guld “planneren”. Sjovt at se at der andre fra Danmark som kender det mærke. Jeg kender det mest fra da jeg boede i Australien.
  KH Dagmar

  • Ann-Christine skrev:
   1. november 2017 kl. 21:19

   Ja, det er lidt sjovt :)
   Jeg opdagede det da vi rejste rundt i Asien og var i Singapore et par dage. Faldt pladask for mange af de fine ting derfra.
   Kh AC

 • Pia skrev:
  1. november 2017 kl. 19:15

  I november starter jule så småt for mig… Jeg kan godt lide at få købt julegaverne i god tid, så jeg kan slappe af på en cafe i december, imens alle andre stormer småstressede forbi udenfor ;0) Jeg elsker jagten på den perfekte gave til dem jeg holder af, og den starter her i november. November er også den måned, hvor vi skal i skoven for at finde pynt til juledekorationer, og en af de sidste dage i måneden skal vi løfte lågen på kassen med julepynt – det er altid en festdag :0)

  • Ann-Christine skrev:
   1. november 2017 kl. 21:21

   Så hyggeligt, jeg synes også at der er mere ro på i december, når jeg starter langsomt ud i november med at få lavet et par ting hist og her – og så hygger jeg rigtig meget med det i denne måned. Tage lidt skønne forskud på glæderne :)
   Kh AC

 • Grethe skrev:
  2. november 2017 kl. 08:37

  Hej AC. Hvis Johan er interesseret i Danmarks krigene skulle I tage ham med til Museet 1864. Vil var der i sommers med vores drenge og det var det største hit:). Der var levendegørelse og folkene var i den grad gode til deres job! Drengene fik lov til alt lige fra at støbe deres egne kugler i tin til at trække kanon. Det var en af de helt fine oplevelser for os alle.
  Kh Grethe.

  • Ann-Christine skrev:
   2. november 2017 kl. 10:29

   Hej Grethe
   Det var da en helt fantastisk fin ide. Det har jeg noteret til en god tur i foråret, er sikker på at det kunne være et rigtig stort hit.
   Tak for tippet.
   Kh Ann-Christine

 • Ida skrev:
  5. november 2017 kl. 09:00

  Jeg glæder mig til min kæreste går på barsel, så har vi en måneds tid hvor vi begge to er hjemme med vores små tvillinger. Det bliver så skønt! Derudover glæder jeg mig til sterinlys, the i sofahjørnet og lydbog mens jeg ammer.

  • Ann-Christine skrev:
   6. november 2017 kl. 08:37

   Hvor lyder det også bare helt vildt skønt ♡ Det er helt vildt skønt at være to på barsel (og virkelig særligt rart, når man har tvillinger)
   Rigtig god fornøjelse og stort tillykke med tvillingerne ♡
   Kh AC

 • Nathalie skrev:
  1. oktober 2018 kl. 23:58

  Hej Ann-Christine.
  Jeg er ofte inde på din Blog og finde inspiration til mad og bagning, hygge glimt og DIY tips.

  I dag har jeg så meldt mig til at få dine ugentlige madplaner m.m :)

  Det er en super god og hyggelig BLOG at kigge i.

  Jeg synes det er så sjovt at lave små værtinde/værtsgaver og leder lidt efter små spiselige og sjove DIY ideer og indpakning af samme – kunne du måske lave et punkt under “livsstil” hvor man hurtigt kan gå ind og søge og se dine små ideer til sådanne gaver ???

  Mange hilsener og god oktober til dig og din familie.

  Hilsen Nathalie

  • Ann-Christine skrev:
   3. oktober 2018 kl. 12:20

   Hej Nathalie,
   Hvor er du sød, tusind tak for din søde hilsen – det er jeg glad for at høre ♡
   Det er en super skøn ide med en gavekategori, det kigger jeg lige nærmere på en af de næste dage :)
   Rigtig dejlig oktober til dig og dine
   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.