Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/rygeostdip/ Buffet Dip, Pesto, Dressing og lign., Eftermiddagssnack, Grill, Påskefrokost, Tilbehør Aftensmad, Vegetar

Rygeostdip – til grill og grøntsager

Rygeostdip eller rygeostcreme smager super godt og kan overbevise enhver der måske ikke er så vild med almindelig rygeost, om at det er toppen af lækkerhed.

Den cremede rygeostdip bliver nemlig både fyldt med smag og er en cremet, glat, blød og ualmindelig velsmagende dip. Den gør sig godt til små blinis med røget laks til sommerens middage, til grøntsagsstænger og den lille sult og som tilbehør til grill og sommerhyggelige middage i haven.

Prøv også: min opskrift på blinis med stenbiderrogn >>

Rygeostdip - til grill og grøntsager
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT5MPT5M1
Ingredienser
  • 200 g rygeost
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • 1 tsk sukker
  • 0,50 øko citron, saft og fintrevet skal
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 dl purløg, finthakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom rygeost, halvdelen af cremefraiche, sukker, lidt citronsaft og fintrevet citronskal, salt og peber i en foodprocessor og kør til det er helt glat og cremet. Juster konsistensen med ekstra cremefraiche til den er perfekt som dip.

Server med et godt drys purløg.

Til ca 6 pers.