Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/rygeostdip/

Rygeostdip – til grill og grøntsager

Rygeostdip eller rygeostcreme smager super godt og kan overbevise enhver der måske ikke er så vild med almindelig rygeost, om at det er toppen af lækkerhed.

Den cremede rygeostdip bliver nemlig både fyldt med smag og er en cremet, glat, blød og ualmindelig velsmagende dip. Den gør sig godt til små blinis med røget laks til sommerens middage, til grøntsagsstænger og den lille sult og som tilbehør til grill og sommerhyggelige middage i haven.

Prøv også: min opskrift på blinis med stenbiderrogn >>

PT5M

Rygeostdip - til grill og grøntsager

Tid i alt5 min.
Arbejdstid5 min.
Antal1 portion
Holdbarhed2 dage
Ingredienser
  • 200 g rygeost
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • 1 tsk rørsukker
  • 0,5 øko citron, saft og fintrevet skal
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 dl purløg, finthakket
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Kom rygeost, 0,5 dl cremefraiche, rørsukker, 2 spsk citronsaft, 1 spsk fintrevet citronskal, salt og peber i en foodprocessor og kør til det er helt glat og cremet. Juster konsistensen med ekstra cremefraiche til den er perfekt som dip.

Server med et godt drys purløg.

Til ca 6 pers.