Rygeostdip – til grill og grøntsager


Rygeostdip eller rygeostcreme smager super godt og kan overbevise enhver der måske ikke er så vild med almindelig rygeost, om at det er toppen af lækkerhed.
Den cremede rygeostdip bliver nemlig både fyldt med smag og er en cremet, glat, blød og ualmindelig velsmagende dip. Den gør sig godt til små blinis med røget laks til sommerens middage, til grøntsagsstænger og den lille sult og som tilbehør til grill og sommerhyggelige middage i haven.
Prøv også: min opskrift på blinis med stenbiderrogn >>
Rygeostdip - til grill og grøntsager
- 200 g rygeost
- 1 dl cremefraiche 18 %
- 1 tsk sukker
- 0,50 øko citron, saft og fintrevet skal
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
- 1 dl purløg, finthakket
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Kom rygeost, ha vdelen af cremefraiche, sukker, lidt citronsaft og fintrevet citronskal, salt og peber i en foodprocessor og kør til det er helt glat og cremet. Juster konsistensen med ekstra cremefraiche til den er perfekt som dip.
Server med et godt drys purløg.
Til ca 6 pers.
Næringsindhold

Pr. portion
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)
Prøv lige og overveje hvor godt den der dip vil smage på en kartoffelmad… Lækkert ?
Ja, uhmmm :)
Jeg kan rigtig godt lide dine opskrifter. Udskriver dem meget ofte. Jeg er dog ked af at man ikke får billedet med når man udskriver. Er det mig som ser forkert?
Hej Jette
Mange tak :)
Det har vi fravalgt pga at det tager meget farveblæk at printe billederne med.
Kh Ann-Christine
Lækre Små retter til 5 ældre.
Kan du foreslå noget.
1. Laks med rygeosrcreme
2. Måske Vitello el andet
Hej Hanne
Der er masser af dejlig inspiration her: https://www.valdemarsro.dk/forretter/
Kh Ann-Christine