Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/stegt-spidskaal/ Nem Hverdagsmad Tilbehør Aftensmad, Vegetar

Stegt spidskål

Stegt spidskål på panden er virkelig lækkert og her får den møre lækre kål et dryp af karamelliseret citron, som passer perfekt til.

Det er virkelig nemt at lave smørstegt spidskål og smagen er helt i top, dertil er det også en ret, som passer virkelig godt som tilbehør til mange retter.

Det er også lækkert at servere den stegte spidskål, helt enkelt som den er. Lun og mør smørstegt med et dryp citron og et drys salt.

Prøv også: opskrift på lækker bønnesalat >>

Stegt spidskål
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT25MPT15M4
Ingredienser
  • 1 spidskål
  • 30 g smør, smeltet
  • 1 øko citron
  • 20 g hasselnødder, grofthakket
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Smelt smør på panden, gerne en grillpande men en alm stor pande fungerer også glimrende.

Halver citronen og læg den med den overskåret side ned på panden.

Kom de kvarte spidskål på panden og steg dem ved middelhøj varme i ca. 15 minutter, til de er møre og har fået farve. Vend dem gerne nogle gange undervejs.

Når den lækre stegt spidskål er mør og lækker, så har de grillede citron blevet helt karamelliseret på overfladen. Anret spidskålen på et fad, dryp med citronsaft fra den karamelliserede citron, groft hakkede hassselnødder (kan dog undlades), et drys flagesalt og kværn frisk sort peber over.