Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/summer-breeze-cocktail/

Summer Breeze cocktail

Summer Breeze er en super læskende og frugtrig sommer cocktail – med en lækker smag af frisk, syrlig og let bitter grapefrugt, sødmefyldt ananas og frisk mynte.

En perfekt kombination af smag og friskhed. Som en lækker frugt lemonade og så lige lidt gin til at gøre den cocktail lækker – men den smager nu altså også dejligt uden alkohol, eller med både rom og/eller vodka, hvis man er mere til det.

Pres grapefrugten og juice ananasfrugten selv, hvis muligt. Luksusbarometeret ryger lidt en ekstra hak op med frisktpresset frugtsaft og det smager ualmindelig lækkert.

Tip til isterninger i cocktails
Brug endelig altid rigeligt med isterninger.

Hvis man nøjes med 2-3 isterninger i stedet for et par håndfulde, så smelter de nemlig alt for hurtigt og drinken når at blive en smule vandet inden man når at nyde den færdigt.
Hvis man derimod kommer rigeligt isterninger i, så holder de hinanden kolde og smelter langsommere.

PT5Mter

Summer Breeze

1 pers.    5 minutter
1 pers.
Ingredienser
  • 4 cl gin
  • 1 rød grapefrugt, 1 dl friskpresset saft herfra
  • 1 dl ananasjuice, evt. friskpresset i en juicer
  • 1 håndfuld frisk mynte, blade
  • danskvand, til at toppe med
  • isterninger, rigeligt
Udskriv opskrift
5 minutter
Fremgangsmåde

Kom myntebladene og gin i et glas og brug en muddler til at støde mynten, så den afgiver smag og saft. Alternativt, så stød mynten groft i en morter eller hak den groft på et skærebræt

Kom ananasjuice og grapefrugtjuice i glasset, rør grundigt og kom derefter masser isterninger i og tilsidst en smule danskvand.

Nydes iskold