Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/bagt-aeble/

Bagt æble med marcipan og kanel

Bagt æble med marcipan og kanel er sådan en nem og hurtig efterårsdessert!

Vores æbler på æbletræet uden for stuevinduet er lige knap spiseklar, men der er masser gode danske æbler i sæson lige nu – så det er bare med at gå på opdagelse i alle de skønne æbleopskrifter der er.

PT20Mter

Bagt æble med kanel og marcipan

4 personer    20 minutter
4 personer
Ingredienser
  • 4 æbler
  • 25 g marcipan
  • 8 spsk hakkede mandler og valnødder
  • 1 spsk kanel
  • 25 g smør
  • 2 tsk kokossukker eller rørsukker
Udskriv opskrift
20 minutter
Fremgangsmåde

Riv marcipanen eller hak den fint og bland marcipan med smør, sukker, kanel og hakkede nødder.

Udhul æblet og fjern kernehuset – men ikke bunden og blomsten på æblet!

Fordel fyldet i de 4 æbler og bag i ovnen i 15 minutter ved 175 grader varmluft.

Serveres lune med rørt creme fraiche, græsk yoghurt eller flødeskum.