Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/rugbroedschips/ Afternoon tea Eftermiddagssnack, Kiks, Snacks, Tilbehør Aftensmad

Rugbrødschips

Rugbrødschips er en skøn måde at få brugt resterne af et rugbrød og en nem måde at lave en sprød snack af noget man som oftest har i køkkenet uanset.

Jeg bruger gerne rugbrødschips som topping på salat eller som tilbehør til ost, tapas og lign. De er ekstra lækre, når man variere dem lidt fra gang til gang med lakridsdrys eller lakridssirup, krydderurter, friskkværnet peber og andet godt. Dem vi lavede i går var helt simpelt bare med olie og salt – det er et evigt hit.

Prøv også: lækker opskrift på grønkålschips >>

PT20MPT5M4

Rugbrødschips

Tid i alt20 min.
Arbejdstid5 min.
Holdbarhed1 uge
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 5 skiver rugbrød, helt tyndt skåret
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Skær rugbrødsskiverne i trekanter

Læg derefter de helt tyndtskåret skiver rugbrød på en bageplade med bagepapir.

Dryp eller pensl med olie, drys salt på og bag i ovnen ved 175 grader varmluft i 10-15 minutter.