Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/banh-mi-burger/

Banh Mi Burger

Lækker Banh Mi sandwich som smager virkelig dejligt.

I Vietnam er man nøjsom med maden og alt bruges! Her er ingen madspild, og her kan man lade sig inspirere til at komme alverdens skønne rester af kød skåret i tynde skiver i sin banh mi-sandwich: kold culottesteg, flæskesteg, kyllingebryst, steak, andebryst eller lignende. Alt er godt – og den kan naturligvis også fint laves i en vegetarudgave.

PT1H30M

Banh Mi Burger

Tid i alt1 time 30 min.
Arbejdstid20 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 4 burgerboller, eller baguettes
  • 300 g culottesteg, tilberedt og skåret i tynde skiver
  • 3 gulerod, skåret i tynde juliennestrimler
  • 0,50 agurk, skåret i tynde juliennestrimler
  • 1 håndfuld bredbladet persille, eller koriander
  • Dressing
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 dl græsk yoghurt 10 %
  • 1 tsk tabasco
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 0,50 tsk røget paprika
  • 1 spsk fishsauce
  • 1 lime, saften herfra
  • 1 tsk ingefær, fintrevet
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Rør dressingen sammen og smag den godt til.

Saml de lækre Banh Mi sandwich
Smør burgerbollerne eller baguetterne med dressing – vær gerne lidt gavmild.

Fyld dem med gulerod og agurk, derefter godt med dressing, kød og masser af koriander.

Er du ikke fan af koriander, kan du bruge bredbladet persille i stedet.