Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chimichurri/ Dip & Dressinger Tilbehør Aftensmad

Chimichurri

Chimchurri er en urtedressing eller dip lavet på persille, hvidløg, chili og olie.

Den lækre chimichurri-dressing kan bruges både som en marinade, vend den gerne med ekstra olie og lad den trække smag eller den kan fordeles over kød efter det er grillet. Det smager også virkelig godt at servere til brød, som en lækker dip eller man kan servere det på et spejlæg – genialt til morgenmad, hvis man skulle have en rest fra aftenen før.

Chimchurri stammer fra sydamerika og smager fantastisk til kødretter og i særdeleshed til grillet kød, både okse, lam, kylling og gris. Prøv det også til fisk eller smurt på brødet til en sandwich.

Prøv også:  opskrift på oliventapanade >>

Chimichurri
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT15M6
Ingredienser
  • 2 fed hvidløg, fintrevet
  • 0,50 tsk chiliflager
  • 3 spsk frisk oregano, finthakket
  • 2 håndfulde bredbladet persille, finthakket
  • 1 øko citron, fintrevet skal og lidt saft efter smag
  • 1 dl olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde

Kom hvidløg, chiliflager, oregano, persille, citronskal og lidt citronsaft i en skål og rør sammen med olie, til konsistensen er god. Smag godt til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Udskriv
Send

Hold min skærm tændt,
mens jeg laver mad