Chimichurri


Chimchurri er en urtedressing eller dip lavet på persille, hvidløg, chili og olie.
Den lækre chimichurri-dressing kan bruges både som en marinade, vend den gerne med ekstra olie og lad den trække smag eller den kan fordeles over kød efter det er grillet. Det smager også virkelig godt at servere til brød, som en lækker dip eller man kan servere det på et spejlæg – genialt til morgenmad, hvis man skulle have en rest fra aftenen før.
Chimchurri stammer fra sydamerika og smager fantastisk til kødretter og i særdeleshed til grillet kød, både okse, lam, kylling og gris. Prøv det også til fisk eller smurt på brødet til en sandwich.
Prøv også: opskrift på oliventapanade >>
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene. Kom hvidløg, chiliflager, oregano, persille, citronskal og lidt citronsaft i en skål og rør sammen med olie, til konsistensen er god. Smag godt til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Arbejdstid 15 min.
Antal 6 pers.Vil du gerne have billede på udskriften?
Chimichurri
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Udskriv
Send
Hold min skærm tændt,
mens jeg laver mad
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.