Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/grillede-guleroedder/

Grillede gulerødder med fetacreme og oliven

Grillede gulerødder med fetacreme og oliven er en virkelig nem og velsmagende ret, som er perfekt til servering af fx. kyllingebryst med skind, helstegt kylling eller en god bøf.

Fetacremen kan fint laves i forvejen og jeg kan varmt anbefale at lave en større portion, så der også er til dip og dressing de næste dage, for den er virkelig nem, enkel og velsmagende.

Prøv også: min bedste opskrift på spidskålssalat >>

PT20M

Grillede gulerødder med fetacreme og oliven

Tid i alt20 min.
Arbejdstid20 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 300 g gulerødder, skrubbede eller skrællede
  • 75 g blandet salat, fx feldsalat
  • 75 g rucola
  • 125 g sorte oliven
  • 2 spsk olivenolie
  • Fetacreme
  • 50 g feta
  • 1 dl piskefløde
  • 2 spsk cremefraiche 18 %
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Pensl gulerødderne med olie og kom dem på grillen ved direkte varme. Gril dem et par minutter på hver side, eller til de er møre – stadig med bid – og har flotte grillstriber.

Anret salaten på et stort fad og fordel gulerødderne oven på. Dryp med fetacreme over og drys grofthakkede og hele oliven over.

Fetacreme
Rør feta, piskefløde og cremefraiche sammen til det er fløjlsblødt og cremet, smag til med friskkværnet peber.