Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/dadler-med-blaaskimmelost-og-parmaskinke/

Dadler med blåskimmelost og parmaskinke

Dadler med blåskimmelost og parmaskinke er en fantastisk snack og lille hapser som gør sig godt til en lille drinks før grillen tændes i aften, eller på et tapasbord eller som en lille hyggelig appetitvækker inden middagen.

Server dem fx med saltede mandler og en lækker klassisk G&T – eller en af de mange cocktails her.

Kombinationen af de søde dadler – brug gerne medjool dadler som har en særlig fyldig karamelagtig smag – den krydrede blåskimmelost og den salte skinke er uimodståelig! Hvis man ikke er helt så begejstret for blåskimmelost, så undlad blot dette.

Prøv også: dadler med baconsvøb

PT5min

Dadler med blåskimmelost og parmaskinke

2-3 pers.     5 min
2-3 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
5 min
Fremgangsmåde

Skær en rids gennem dadlerne og fjern stenen i midten.

Fyld en tsk blåskimmelost i midten og vikl et stykke parmaskinke om hver daddel.

Kan fint tilberedes nogle timer i forvejen – beregn 2-3 dadler pr person.