Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/frittata/

Frittata med squash og chorizo

Frittata er skøn sommermad og er en ret, som vi gerne spiser til såvel morgenmad, frokost og aftensmad i forskellige udgaver.

Til aftensmåltidet er min yndlingsopskrift på en lækker nem frittata med squash og chorizo.

Jeg servere den gerne med et par lækre salater – alt efter sæson og et lækkert hjemmebagt brød samt en god kryddersmør. Det er enkelt, nemt og det er drønlækkert!

Prøv også: min opskrift på æggekage >>

PT30M

Frittata med squash og chorizo

Tid i alt30 min.
Arbejdstid30 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 2 løg, finthakket
  • 50 g chorizo, i små tern
  • 8 æg
  • 1 dl mælk
  • 50 g ost, groftrevet, fx Gruyère eller cheddar
  • 2 squash, groftrevet
  • 1 tsk olivenolie
  • 0,50 tsk salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 1 håndfuld krydderurter, fx purløg, kørvel eller brøndkarse
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Sauter løg og chorizo på en sauterpande eller stegepande i en smule olie, til løgene er klare og bløde.

Pisk æggene sammen med mælk og rør det sammen med ost, salt og peber.

Pres al væden godt fra den groftrevne squash og rør den i æggeblandingen og hæld det hele på panden.

Læg låg på og lad det stå ved mellemvarme i cirka 5 minutter.

Kom panden – vær obs på om den er ovnfast – i en forvarmet ovn ved 175 grader i 10-15 minutter eller til æggene er stivnet.

Server med friske krydderurter.