Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/frittata/

Frittata med squash og chorizo

Frittata er skøn sommermad og er en ret, som vi gerne spiser til såvel morgenmad, frokost og aftensmad i forskellige udgaver. Til aftensmåltidet er dette min yndlingsopskrift på en lækker nem frittata med squash og chorizo, som jeg serverer med 1-2 forskellige salater og tilbehør, lækkert hjemmebagt brød og en god kryddersmør rørt af en håndfuld gode krydderurter fra haven.

Til opskriften i dag har jeg teamet op med Fiskars, som jeg har samarbejdet med tidligere og hvor vi i forvejen har flere af deres gryder og pander fra Hard Face Serien. Denne gang har jeg haft fornøjelsen af Rotisser serien og har tilberedt en ret i Fiskars Rotisser stegefad, det er virkelig godt kram! Serien kan gå direkte fra kogeplade til ovn og tåler op til 240 grader i ovnen – og derfra videre direkte på bordet, hvor Rotisser stegefadet tilmed præsenterer maden pænt og indbydende.

PT25M

Frittata med squash og chorizo

4 pers    25 min.
4 pers
Ingredienser
Udskriv opskrift
25 min.
Fremgangsmåde

Brug gerne en sauterpande eller stegepande med låg, der kan tåle at komme i ovnen. Her har jeg brugt den lækre Rotisser stegepande fra Fiskars.

Sauter løg og chorizo på en sauterpande eller stegepande i en smule olie til løgene er klare og bløde.

Pisk æggene sammen med vand eller mælk, salt og peber, evt ost, samt groftrevet squash og hæld blandingen på panden. Lad det stå ved mellemvarme og under låg i cirka 5 minutter, hvorefter panden med låg sættes i en forvarmet ovn ved 175 grader i 10-15 minutter eller til æggene er stivnet.

Serveres med friske krydderurter, en salat eller to, samt godt lækkert brød.