Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fyldt-bagt-hokkaido-graeskar/

Fyldt bagt hokkaido græskar

Fyldt bagt hokkaido er en virkelig lækker efterårsret, som fint kan gøre det ud for en dejlig frokost, et let aftensmåltid eller det kan spises som tilbehør til fx kylling og en salat eller lign.

Alt med græskar er et stort hit herhjemme her i efteråret og denne gang har jeg fyldt det lækre hokkaido græskar med svampe og ost, men det kunne lige så godt være med en rest bolognesechili sin carne eller hvad man nu lige har i køleskabet. Kom fyld i til ca en cm fra toppen af græskaret, låg på og så i ovnen til det lækre græskarkød er mørt og saftigt. Det er virkelig lækkert!

Prøv også: opskrift på min bedste græskarkage >>

PT1H

Bagt hokkaido græskar, gratineret og fyldt med lækre sager

2 personer    1 time
2 personer
Ingredienser
Udskriv opskrift
1 time
Fremgangsmåde

Skrub hokkaido græskaret godt og skær toppen af, hvorefter kerner og indmad skrabes ud med en ske. Skær evt. et lille stykke af bunden på græskaret, så den kan stå på bagepladen uden at tippe.

Sauter løg, hvidløg, champignon, kantareller, hasselnødder på en pande ved middelvarme til løgene bliver bløde og klare. Rør pesto i blandingen, smag til med salt og peber og kom blandingen i græskaret, sammen med frisk mozzarella i tern.

Bag det fyldte hokkaido græskar i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 45-60 min. til græskaret er mørt.