Makroner


Makroner er nemme at bage selv og de er helt uundværlige i en god klassisk gammeldags æblekage og er også lækre som sprødt lækkert knas i trifli og som knas til is og andre dejlige desserter og kager.
De er også dejlig som en lille sprød småkage til en kop te ♡
Her er de lavet med mandelmel, men du kan også bruge hasselnødder eller pistacie for en anden smag som passer dejligt til det som makronerne skal bruges til.
Prøv også: Opskrift på gammeldags æblekage >>
Arbejdstid 5 min.
Antal 30 stk.
Kan fryses Ja

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Makroner
- 70 g mandelmel
- 150 g flormelis
- 50 g æggehvider
Kom mandelmel og flormelis i en minihakker og kør til det er helt ensartet i konsistensen. Tilsæt æggehvide og kør til massen er helt ensartet.
Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt runde makroner ud på en bageplade med bagepapir i en størrelse af en 2 krone.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 150 grader varmluft i ca. 15-20 minutter, hold øje med dem bagetiden kan variere en del afhængig af ovn.
Lad dem køle af på en bagerist.

mens jeg laver mad
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hvorfor skal de køre i minihakker? Bruger man mandelmel er det vel ok at køre med elpisker?
Hej Britta
Ja, det kan du godt. Det skal blot køres til det er helt ensartet
Kh Ann-Christine
Jeg smuttede mandler sned dem op i Magi Mixen sammen med flormelis lod det blive meget fint hakket, næsten til marcipan, tilsættes pastoriserede hvider , lod der køre til en fin masse, brugte 2 skeer til ar sætte klatter, bagte den som i opskriften og fik de skønneste makroner…
Tak for inspiration.
Vh.Susanne
Hej Susanne
Tusind tak for din søde hilsen, og for at dele dit tip, det lyder så lækkert med dine makroner bagt af hjemmelavet marcipan.
Kh Ann-Christine
Kan makronerne fryses?
Hej Marianne
Ja, det kan de fint, det står også øverst i opskriften (samme sted som tid, mængde osv)
God fornøjelse
Kh Ann-Christine