Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pizzasauce/ Pizza Tilbehør Aftensmad, Vegetar

Pizzasauce + 8 tips til den lækreste hjemmelavede pizza

Denne fantastiske pizzasauce er perfekt til, sammen med en god pizzadej, at skabe bunden for den perfekte hjemmelavede pizza.

Det er en rigtig god ide at bruge en kold pizzasauce når man laver pizza. Det giver på alle måder god mening, for så ‘koger’ man ikke dejen når man kommer saucen på og det bliver tilmed nemmere at få en super sprød pizzabund med denne pizzasauce.

Opskriften på pizzasauce er både nem, hurtig og vildt lækker – og så kan den fint fryses ned. Udover pizza er den også ret lækker at smøre i pølsehorn og vende i en hurtig omgang pasta.

Pizzasauce
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT5MPT5M3
Ingredienser
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dl olivenolie
  • 1 håndfuld frisk basilikum, inkl stilke
  • 0,50 håndfuld frisk timian, eller oregano
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk koncentreret tomatpuré
  • 1 fed hvidløg
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Tag eventuelt stænglerne fra timian og oregano fra, hvis de er hårde og træede, og kom alle ingredienserne i en blender. Blend, til pizzasaucen har en ensartet konsistens.

Brug 1-2 spsk. sauce pr pizza

Pizzasaucen kan fint fryses ned i mindre portioner.

Tip
Når hvidløget blancheres under kogende vand, forsvinder den skarpe hvidløgssmag og den milde aromatiske hvidløg træder bedre frem. Det kan være en fordel når man bruger rå hvidløg i retter, der ikke skal tilberedes. Alternativt kan man bruge hvidløgspulver.

Opskriften giver 3 dl