Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pizzasauce/

Pizzasauce + 8 tips til den lækreste hjemmelavede pizza

Denne fantastiske pizzasauce er perfekt til, sammen med en god pizzadej, at skabe bunden for den perfekte hjemmelavede pizza.

I september var jeg afsted sammen med Johan og Julie på pizzakursus med DuGlemmerDetAldrig hos Birks Køkken og der lærte jeg en god håndfuld nye tips til at skabe den bedste og lækreste hjemmelavede pizza.

En af de ting der var nye for mig, er at bruge en kold pizzasauce, når man laver pizza. Det giver på alle måder god mening, for så ‘koger’ man ikke dejen når man kommer saucen på og det bliver tilmed nemmere at få en super sprød pizzabund med denne pizzasauce.

Opskriften er frit efter hukommelsen på den pizzasauce, vi lavede på kurset og med et twist af, hvordan jeg selv har lavet den efterfølgende herhjemme. Den er både nem, hurtig og vildt lækker – og så kan den fint fryses ned. Udover pizza er den også ret lækker at smøre i pølsehorn og vende i en hurtig omgang pasta.

PT5Mter

Pizzasauce

3 glas    5 minutter
3 glas
Ingredienser
Udskriv opskrift
5 minutter
Fremgangsmåde

Blend det hele sammen.

Brug max. 1 ½ spsk. pr pizza (i lidt mindre end middagstallerkenstørrelse)

Pizzasaucen kan fint fryses ned i mindre portioner.

Tip
Når hvidløget blancheres under kogende vand, forsvinder den skarpe hvidløgssmag og den milde aromatiske hvidløg træder bedre frem. Det kan være en fordel når man bruger rå hvidløg i retter der ikke skal tilberedes. Alternativt kan man bruge hvidløgspulver.

Opskriften giver 3 dl