Rabarberlikør


Hjemmelavet rabarberlikør er vildt lækkert og nemt at lave.
Jeg kan allerbedst lide den blandet med en sprød mousserende vin, eller med masser af isterninger og frisk mynte som en sprød cocktail.
Hæld den smukke pink drink på fine flasker og brug den til den skønneste værtindegave til sommerens visitter hos familie og venner.
Prøv også: min bedste opskrift på rabarbersaft >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 0.5 liter
Kan fryses Ja

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Rabarberlikør
- 300 g rabarber, i tern a 0,5 cm
- 200 g sukker
- 50 cl vodka
- 1 vaniljestang
Skyl rabarberstænglerne grundigt og kom dem i et glas med sukker og vaniljestang. Lad det trække til næste dag.
Hæld vodka på og rør det godt sammen. Sæt glasset i et mørkt skab i 1 måned.
Sigt rabarberlikøren og hæld den smukke drik på flaske. Den er nu klar til brug.

mens jeg laver mad
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Smagte den hos an ven i dag. Fantastisk oplevelse og tak til dig for en enkel og høj klasse opskrift – nu står min og trækker i spisekammeret :-)
Hej Anders
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen og rigtig god fornøjelse med rabarberlikøren :)
Kh Ann-Christine
Hej … har du prøvet med andet end vodka?
Jeg har en fl Gin stående og vil prøve at hælde den på i morgen så må jeg se om det også duer 😁🥂🥂
Hej Winnie
Ja, gin er også fremragende til rabarberlikør :)
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hvilken vodka bruger du ?
Vh Rikke
Hej Rikke
det variere lidt fra år til år, alt efter hvad jeg lige har. Man behøver ikke købe et bestemt brand eller lign.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine