Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pasta-med-tunsauce/ Aftensmad Pasta

Pasta med tunsauce

Pasta med tunsauce er virkelig lækkert og en nem pastaret som varmt kan anbefales.

Tunsauce er cremet, fyldig og velsmagende og retten er super nem og hurtig at lave. Server gerne en god enkel grøn salat til.

Hvilken pasta man bruger er helt efter eget valg, men jeg synes den er virkelig lækker med pasta rør eller penne, hvor fyldet samler lidt lidt inden i pastaen, når den vendes sammen. Hverdagsvenligt og godt!

Prøv også: opskrift på Spaghetti Bolognese >>

PT15MPT15M4

Pasta med tunsauce

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 400 g pasta penne
  • 1 dåse tun i vand, drænet
  • 2 dl cremefraiche 18 %
  • 1 dl grøntsagsbouillon
  • 1 tsk majsstivelse
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 125 g frisk mozzarella, skåret i tern
  • 50 g parmesan, friskrevet
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 1 håndfuld krydderurter, finthakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kog pastaen i en gryde med rigeligt vand, efter anvisning på emballagen.

Kom tun, grøntsagsboullion, majsstivelse og hvidløg i en gryde og rør det godt sammen under opvarmning til det koger. Tilsæt cremefraiche, mozzarella og parmesan og rør rundt til osten smelter, retten skal holdes lige under kogepunktet. Smag godt til med salt og peber.

Hæld vandet fra pastaen og vend den dampende varme pasta med tunsaucen. Server straks med et drys friskhakkede krydderurter.