Butterdejssnegle med oliventapenade
Opskrift på butterdejssnegle med oliventapenade og gruyere, perfekte til appetizers.
Disse små hapsere er altid populære og forsvinder som dug for solen, når jeg serverer dem til en velkomstdrink eller cocktail. De smager virkelig godt og har en fantastisk sprødhed, samtidig med at osten og tapenaden gør dem tilpas smovsede og med en smag der ikke er mere gennemtrængende end at de passer til alt fra champagne til ens yndlingscocktails.
De er meget elegante at servere og er en sikker vinder på et fad sammen med en skål grønne oliven og lidt salte mandler. Det føles altid lidt som en ekstra luksus, når der er en lille hjemmelavet lun appetizers og disse er perfekte, for de er nemme og kan laves i forvejen.
Prøv også: Flere opskrifter på appetizers >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 30 stk.
Vil du gerne have billede på udskriften?Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Butterdejssnegle med oliventapenade
- 250 g butterdej
- 75 g oliventapenade
- 75 g gruyere, friskrevet
- 1 æg, sammenpisket til pensling
Læg butterdejspladen på køkkenbordet og del den i to på det lange led. Smør begge stykker med oliventapenade og drys friskrevet gruyere på.
Rul hvert stykke til en roulade og skær den i skiver på omkring 8 mm i tykkelsen. Jeg bruger en sytråd, i stedet for en kniv til at ”skære dejen over”. Det er nemt og giver en flot snit, der ikke presser dejen sammen. Læg sytråden omkring dejen hvor snittet skal være, bind en halv knude og stram til, så dejen skæres over.
Læg butterdejssneglene på en bradepande med bagepapir, pensl med sammenpisket æg og bag i en forvarmet ovn i cirka 10 minutter ved 225 grader varmluft og lad butterdejssneglene køle af på en rist 5-10 minutter inden servering.
Hold min skærm tændt,mens jeg laver mad












Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.