Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/julesnaps/

Julesnaps

Hjemmelavet julesnaps til julefrokosten er ekstra hyggeligt og skønt til sild. Når man laver den selv, har man muligheden for at sammensætte præcis den lækre julede kryddersnaps med de krydderier, som man er vildest med. Jeg kommer gerne en skøn variation af de skønne julekrydderier i min hjemmelavede julesnaps og den opskrift vil jeg dele med jer her.

Hvis der er nogle krydderier, som I ikke har, så kan de fint undlades, lige som der snildt kan tilføjes fx friskrevet muskatnød, ingefær eller allehånde. Se flere tips til smag, man selv kan tilføje sin julesnaps under opskriften her.

PT3dage

Julesnaps

Tid i alt3 dage
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed1 år
Antal1 portion
Ingredienser
  • 50 cl snaps, smagsneutral
  • 1 tsk honning
  • 4 kardemommekapsler
  • 4 hele nelliker
  • 1 lakridsrod
  • 2 kanelstang
  • 1 vaniljestang, tom
  • 1 stjerneanis
  • 1 øko appelsin, revet skal herfra
Udskriv 
Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i et glas med låg og lad det trække i minimum 4 dage. Tag stjerneanis op af glasset allerede efter en dag, da det kan smage meget igennem.

Sigt fyldet fra gennem en finmasket sigte og/eller gennem et rent klæde.

Kom julesnapsen på en pæn flaske og lad vaniljestangen eller en kanelstang blive i flasken, for pyntens skyld