Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/mimosa/

Mimosa

Mimosa er en rigtig brunchklassiker, som løfter en weekendbrunch til en luksuriøs oplevelse. Champagnebrunch, bare ordet smager jo af forkælelse og hyggestunder lidt ud over det sædvanlige.

Cocktailen mimosa tilberedes af friskpresset appelsinjuice og champagne. Men kan glimrende bruge andre lækre sprøde mousserende vine som cava, prosecco eller lignende. Gerne lidt tør og med en dejlig frisk boblende sprødhed, som ikke er for sød til appelsinjuice.

Prøv også: alle mine opskrifter på brunch her >>

PT5M

Mimosa

Tid i alt5 min.
Arbejdstid5 min.
Antal1 glas
Ingredienser
  • 5 cl mousserende vin
  • 5 cl appelsinjuice
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Hæld appelsinjuice i et champagneglas og top med champagne eller anden mousserende vin.