Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/omelet-med-skinke-og-ost/ Brunch Franske retter, Frokost, Morgenmad

Omelet med skinke og ost

Luftig fransk omelet med skinke og ost, det er en klassiker og det smager himmelsk.

Jeg kan virkelig godt lide omelet til morgenmad, og laver det relativt ofte da vi altid har æg på lager. Hvis man ikke lige ved hvad man skal finde på, så kan man altid lave en omelet, det er en god ret at have i sit repertoire.

Her kommer jeg den lækre ost og en god landskinke i, og ofte serverer jeg med en skive god surdejsbrød til eller ristet rugbrød, men man kan også snildt blot nyde retten som den er.

Prøv også: opskrift på lækre kærnemælksboller >>

Omelet med skinke og ost
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT15M1
Ingredienser
  • 3 æg
  • 30 g comté
  • 1 skive landskinke
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 spsk olivenolie
  • 10 g smør
Fremgangsmåde

Sæt en sigte over en skål og slå æggene ud i sigten. Pisk æggene ned i sigten til al æggemassen er sigtet.

Pisk salt og friskkværnet peber i.

Varm en pande op med olie, kom smør på og lad det bruse af. Kom de sammenpiskede på den varme pande. Rør i æggemassen med en dejskraber i 15-20 sekunder. Kom revet ost og skinke, skåret i strimler på midten og fold derefter omeletten ind mod midten, mens den stadig er blød i midten. Lad omeletten hvile på den varme panden i 5-10 sekunder, før den vendes over på en tallerken.

Server på en tallerken med et drys fintklippet purløg og friskkværnet peber

Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Udskriv
Send

Hold min skærm tændt,
mens jeg laver mad