Parmesanchips


Disse lækre parmesanchips er så skønne til en fredagscocktail eller til en velkomstdrink, når man får gæster.
Parmesanchips kan fx. snildt serveres som en skøn lille snack til dronningens nytårstale, i selskab med saltede mandler og et glas champagne, cava eller en skøn cocktail. Tror vi mikser en lille cocktail og en festlig børnecocktail til Johan og Julie til talen kl 18 – med snacks og festlige stjernekastere, når talen er færdig.
Et lille tip til de lækre ostechips – prøv at lave dem med vesterhavsost også. Det smager super lækkert.
Arbejdstid 5 min.
Antal 20 stk.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Parmesanchips med krydderurter
- 100 g parmesan, friskrevet
- 1 spsk frisk timian, og rosmarin, finthakket
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Bland den friskrevet ost – vigtigt, at den er friskrevet – med krydderurter og fordel parmesanblandingen i små cirkler med ca en spsk osteblanding i hver på en bradepande med bagepapir.
Bag i ovnen i 6-8 minutter ved 160 grader alm. ovn. Hold godt øje med dem – osten skal smelte, men de må ikke tage farve.
Tag ud og lad køle helt af på bagepapiret, inden de sprøde parmesanchips kan nydes til fx en velkomstdrink.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hej
Kan man bruge parmasem. Der er købt revet? Hvorfor er det vigtigt at det er friskrevet.
Vh Betina
Hej Betina
Jeg er i tvivl om smelteevnen i den fædigrevet, men du kan jo prøve om det lykkedes fint.
– og så falder den færdigrevede parmesan ikke i min smag, hvorimod jeg er vild med de hele stykker som jeg river selv – men det er jo helt sikkert en smagssag :)
Kh Ann-Christine
Hejsa
Lyder lækkert. Jeg leder efter lækre snacks til nytårsaften, der kan tilberedes dagen før
har du et godt bud?
Hej Inge
Der er masser af opskrifter til inspiration her: https://www.valdemarsro.dk/sunde-snacks/
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Kan de mon laves dagen før, eller bliver de bløde?
jeg tror de bliver bløde og lidt seje i det dagen efter.
Kh Ann-Christine