Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/cornflakestoppe-med-karamel/

Cornflakestoppe med karamel

Cornflakestoppe er sådan et rigtig hyggeligt nostalgitrip, med de knasende sprøde cornflakes, vendt i chokolade og formet til små kugler, hvor chokoladen knap fik lov at stivne inden den første skulle prøvesmages.

Her har jeg givet de lækre konfekthapsere en lille opdatering med en smule karamel og så har jeg  drysset toppene med guldstøv, som får de små underspillede cornflakestoppe til at stråle og glimte og være så fint pyntet.

Cornflakestoppe kan også sagtens laves helt enkelt med både mørk eller mælkechokolade. Nemt og enkelt og sjovt for børnene at være med til.

PT15M

Cornflakestoppe med karamel og guldstøv

15 stk.    15 min.
15 stk.
Ingredienser
Udskriv opskrift
15 min.
Fremgangsmåde

Temperer den mørke chokolade: Hak alt chokoladen fint, og smelt den ene 2/3 over et vandbad. Tag af varmen og rør den sidste 1/3 del chokolade i. Rør til al chokoladen er smeltet.

Kom karamellen i en lille sprøjtepose og fordel den i tynde striber hen over cornflakesen. Bland derefter cornflakes og chokolade sammen og kom små skefulde på et stykke bagepapir. Drys evt med en lille smule guldstøv og lad dem ellers stå til chokoladen er stivnet (Man må selvfølgelig gerne smage inden chokoladen er stivnet, det er næsten heller ikke til at lade være)

valdemarsro youtube

Se med i videoen her, hvor jeg laver karamel >>