Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/grapecurd/

Grapecurd

Vi fik de lækre scones igen igår eftermiddags, og sikke et hit!

De er super lækre, nybagte om morgenen – men så vidt jeg kunne se og høre på Johan og Julie i går, så slår de scones alt, når man er fire år og kommer eftermiddagssulten hjem fra en dag i børnehaven med leg og sjov.

I går lavede jeg en lækker grapecurd til, et skønt alternativ til den altid dejlige og velsmagende lemoncurd.

PT15min

Grapecurd

1 glas    15 min
1 glas
Ingredienser
  • saften fra 2 grapefrugter, hvis man kan få dem økologisk, så riv også noget af skallen i
  • 2 store æg
  • 125 g sukker
  • 50 g smør
Udskriv opskrift
15 min
Fremgangsmåde

Saften fra grapefrugten, æg og sukker piskes sammen i en gryde ved middelvarme, det må ikke koge. Pisk i et par minutter.

Derefter tilsættes smør og citronskal, fortsæt med at piske indtil det starter med at tykne.

Når konsistensen er helt rigtig, så sigtes grapecurden gennem en sigtet ned i et skoldet rent glas. Det kan holde en lille uges tid på køl.