Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/paalaegchokolade/

Pålægchokolade

Sprødt hjemmelavet pålægchokolade er så lækkert og det er en god måde at få brugt den tempererede chokolade der kan være i overskud, når man laver kager,  konfekt og desserter.

Her er brugt mørk chokolade, som er min favorit, men du kan lige så fint bruge mælkechokolade.

Både mørk og lys pålægchokolade smager skønt på en nybagt lun bolle med smør og er et hit på morgenbordet hos hele familien året rundt.

Prøv også: min opskrift på koldhævede boller >>

PT60M

Pålægchokolade

Tid i alt60 min.
Arbejdstid30 min.
Holdbarhed1 måned
Antal12 pers.
Ingredienser
  • 50 g hasselnødder
  • 200 g mørk chokolade, tempereret
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Rist hasselnødderne på en pande under omrøring, til hinderne sprækker og bliver nemt at gnide af. Kom de varme hasselnødder i et rent klæde og gnid hinderne af.

Temperer chokoladen og spred chokoladen ud på bagepapir, drys med hasselnødder og lad det størkne. Skær i skiver og opbevar lufttæt.