Pålægchokolade


Sprødt hjemmelavet pålægchokolade er så lækkert og det er en god måde at få brugt den tempererede chokolade der kan være i overskud, når man laver kager, konfekt og desserter.
Her er brugt mørk chokolade, som er min favorit, men du kan lige så fint bruge mælkechokolade.
Både mørk og lys pålægchokolade smager skønt på en nybagt lun bolle med smør og er et hit på morgenbordet hos hele familien året rundt.
Prøv også: min opskrift på koldhævede boller >>
Pålægchokolade
- 50 g hasselnødder
- 200 g mørk chokolade, tempereret
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Rist hasselnødderne på en pande under omrøring, til hinderne sprækker og bliver nemt at gnide af. Kom de varme hasselnødder i et rent klæde og gnid hinderne af.
Temperer chokoladen og spred chokoladen ud på bagepapir, drys med hasselnødder og lad det størkne. Skær i skiver og opbevar lufttæt.
Næringsindhold

Pr. pers.
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)
Hej AC.
Hvad er Transferesheets?
Kh Grethe
Det bruges til chokoladekonfekt og kan købes online og i specialbutikker
Kh Ann-Christine
Kan man mon også bruge mælkechokolade??
Ja, det kan du godt :)