Mumie pølsehorn til halloween


Halloween pølsehorn til sjov og ballade i denne herligt (u)hyggelige halloweenuge.
De er drønlækre og skønne til madpakken, til halloweenfesten og til at tage med til hyggelige arrangementer.
De er også lækre og saftige dagen efter de er bagt og det er et hit at gange portionen op og have til madpakkerne, hvor de søde mumie pølsehorn med sikkerhed bringer smil og hygge frem i spisepausen.
Prøv også: opskrift på en lækker halloweenkage >>
Mumie pølsehorn til halloween
- 20 g gær
- 2 dl mælk
- 1 æg
- 1 spsk sukker
- 0,75 dl olivenolie
- 400 g hvedemel
- 1 tsk salt
- 8 wienerpølser, skåret i halve
- Derudover
- 1 æg, sammenpisket til at pensle med
- 20 g hvid fondant
- 10 g sort fondant
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Rør gæren ud i en skål med stuetempereret mælk og olie, sukker og æg. Rør det godt rundt og tilsæt derefter salt og mel lidt efter lidt.
Ælt dejen i 10 minutter, gerne på en røremaskine ved lav hastighed, til den er smidig og nem at arbejde med. Stil dejen til hævning i en skål med et rent klæde over i en time på køkkenbordet.
Rul dejen ud i en retangel og skær lange tynde strimler. Vikl strimlerne omkring pølserne til mumier og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad mumie pølsehornene efterhæve i en time på køkkenbordet, dækket med et rent klæde.
Pensl med sammenpisket æg og bag i en forvarmet ovn 175 grader varmluft i cirka 15 minutter. Lad dem køle af og pynt med sukkerøjne lavet af hvid og sort fondant.
Næringsindhold

Pr. stk.
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)
De er SÅ søde og sjove :-) Sikke da en god ide’ at lave pølsehorn på denne måde
Mange tak, de er også altid et hit hos alle i familien ♡
Hvordan sætter man øjnene fast?
Hej Mette,
jeg sætter dem fast ved at skubbe dem på plads i mellem brødstrimlerne, efter de er bagt og kølet af, så holder de sig fint fast.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine