Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/mumie-poelsehorn-til-halloween/ Boller Brød, Brød og Boller, Eftermiddagssnack, Halloween, Madpakker

Mumie pølsehorn til halloween

Halloween pølsehorn til sjov og ballade i denne herligt (u)hyggelige halloweenuge.

De er drønlækre og skønne til madpakken, til halloweenfesten og til at tage med til hyggelige arrangementer.

De er også lækre og saftige dagen efter de er bagt og det er et hit at gange portionen op og have til madpakkerne, hvor de søde mumie pølsehorn med sikkerhed bringer smil og hygge frem i spisepausen.

Prøv også: opskrift på en lækker halloweenkage >>

Mumie pølsehorn til halloween
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT2HPT30M16
Ingredienser
  • 20 g gær
  • 2 dl mælk
  • 1 æg
  • 1 spsk sukker
  • 0,75 dl olivenolie
  • 400 g hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 8 wienerpølser, skåret i halve
  • Derudover
  • 1 æg, sammenpisket til at pensle med
  • 20 g hvid fondant
  • 10 g sort fondant
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rør gæren ud i en skål med stuetempereret mælk og olie, sukker og æg. Rør det godt rundt og tilsæt derefter salt og mel lidt efter lidt.

Ælt dejen i 10 minutter, gerne på en  røremaskine ved lav hastighed, til den er smidig og nem at arbejde med. Stil dejen til hævning i en skål med et rent klæde over i en time på køkkenbordet.

Rul dejen ud i en retangel og skær lange tynde strimler. Vikl strimlerne omkring pølserne til mumier og læg dem på en bageplade med bagepapir.  Lad mumie pølsehornene efterhæve i en time på køkkenbordet, dækket med et rent klæde.

Pensl med sammenpisket æg og bag i en forvarmet ovn 175 grader varmluft i cirka 15 minutter. Lad dem køle af og pynt med sukkerøjne lavet af hvid og sort fondant.